Монтенегрин Дармановић објавио да ће Црна Гора гласати за „Косово“ у Интерполу јер је то добро и за Србију

Montenegrin Darmanović objavio da će Crna Gora glasati za „Kosovo“ u Interpolu jer je to dobro i za Srbiju

19 novembra 2018

SRPSKA Crna Gora se kroz istoriju nije savijala ni kad je bila prisiljena da se povija.

Titovi Montenegrini nisu samo izdali svoje srpske pretke nego su na savijanju pravili i karijere i svoju srbofobsku naciju.

Današnji Montenegrini otišli su u savijanju do samog kraja. Poput rusofobskih NATO-Ukrajinaca. Pa i jedni i drugi govore i ono što može da se smesti samo u glave pripadnika konvertitskih i veštačkih nacija. Evo najsvežijeg primera.

Montenegro-ministar spoljnih poslova Crne Gore, Srđan Darmanović, izjavio je danas da su odnosi sa Srbijom najbolji od nezavisnosti i istovremeno poručio da će njegova država glasati za prijem Prištine u članstvo Interpola!Nije mu ni palo na pamet da to Srbija može doživeti kao neprijateljsko držanje, a i da jeste – svelo bi se na isto. Prekookeanske instrukcije su više nego jasne: obavezno podržati prijem Kosova, a objašnjavajte kako znate zašto je to dobro i za Podgoricu, i za region i za Srbiju.

Zarto je Darmanović – iako liči na ljudsko biće – u nastavku rekao:„Mi veoma podržavamo napore Srbije da bude članica Evropske unije… Razlika u politikama dveju država samo je u tome što Srbija nije zainteresovana za članstvo u NATO. Crna Gora će glasati da Kosovo bude članica Interpola jer nema razloga za promenu odluke. Mi smo prijatelji obema stranama, ne želimo političke tenzije u regionu, jer kad bi ih bilo mi smo kao mala država uvek izloženi”.

Srbija ima svoje razloge što podgoričkom režimu ne poručuje da koj nije prijatelj i da joj je lakše sa nekim neprijateljima nego sa takvim `prijateljima`.

Darmanović je, inače, ovako nastupio predstavljajući rad resora na čijem je čelu tokom protekle dve godine izrazivši zadovoljstvo odnosima sa državama regiona i navodeći da su „odnosi sa susedima stubovi spoljne politike”.

„Bez sigurnih i stabilnih suseda, ni nama ne može biti dobro, zato im pomažemo”, precizirao je Darmanović.

Komentarišući odnose sa Srbijom i činjenicu da njeni najviši zvaničnici, predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Barnabić, nisu dolazi u Crnu Goru, Đukanovićev ministar je ponovio da su ti odnosi „najbolji i najstabilnijii od nezavisnosti, a saradnja intenzivna”.

Za rezoluciju povodom 100-godišnjice Podoričke Skupštine, koju je parlamentu predložila vladajuća koalicija, ocenio je da ne bi trebalo da utiče na odnose sa Srbijom, budući da je to, kako je rekao, unutrašnje političko pitanje.

U današnjoj Evropi su prava braća – Montenegrini, ustašoidni Hrvati i Ukrajinci koji služe Americi kao što su njihovi očevi i dedovi služaili Hitleru, sve prodajući se za portomke drevnih Sumera…

Jedino što je sumersko ludilo otišlo u prošlost dalje od dukljanskog.

KOMENTARI11 komentara

 1. Rusofil says:

  Fukara.

  • Velika Metla says:

   Rusofil,ta fukara je s ostalim milogorsko-šlihtarskim otpadom konstantno govorila,i još govori,kako su za suživot s ostalima u "milogori",a ovamo poslali hordu koju nazivaju vojskom u naci-nato da pljačka i ubija muslimane po svetu! I što je najtragičnije,mologorski muslimani to sve znaju,ali im ne smeta da glasaju i podržavaju milogorce na svakom koraku i u svakoj i svakakvoj situaciji!

 2. Ivan Grozni says:

  Opet se Srbima vraca bumerang naivnosti. Dok su vladali Srbijom,Djilas,pop Vlada Zecevic, "plejada narodnih heroja sa dva svedoka" Djukanovic,Bulatovic, buljumenta oficira UDBE i vojske, Jovo Kapicic, Raznjatovici i ostali,kleli su se u Srbiju. Danas su naj veci srbomrsci. U ime Srba nacinili su ne vidjene zlocine koje Srbija i danas mora da nosi na svojoj dusi dok se ti isti prelaskom u drugi tabor aboliraju od krivice. To je isto kao kad bi ja ubijao a neko drugi isao u zatvor za moje zlocine. I danas Srbijom vladaju oligarhije koje su Srbiji okaljale obraz za sva vremena. Probudite se Srbi Srbije,Republike Srpske,Crne Gore,KiM. Vidite da nas vode ljudi koji nemaju pojma sta je krajnji cilj njihove politike. Impotentna vlast koju niko ne respektuje dovela je do ovakvog stava zemalja u okruzenju.

 3. Velika Metla says:

  Moram priznati da se Moša Pijade odlično,pogotovo lepo,nasledio!

 4. Zaharije qSerak says:

  Dobro je zbog istine koja ne odgovara Srbiji.Vec ima spisak optužnica za pojedine Srbe zbog zločina i to je glavni razlog srbijanske zabrinutosti.Nisu smetali pecati,oficiri za vezu.........

  • Velika Metla says:

   Balijaneru,da bi tvoja majčica naci-amerika opstala mora da napadne Istok i da ga nastavi pljačkati! A onda vam sledi pogibija biblijskih razmera! Nego,pazi ti tu grtalicu i dobro je podmaži,jer su najavili velike hladnoće ove zime!

  • Velika Metla says:

   Zaharije balijaneru,Srbija se borila,i to je čast,(mada tebi o časti je govNoriti isto kao i magarcu o tekili),protiv onih kojima ste ti i montenigeri dali guzicu! Mada,i to je normalno,jer kad obraza nemate onda prkno funkcioniše umesto obraza! Ovoga puta je pobedila Crna Gora a ne "mojtenateg(R)o"!

 5. Velika Metla says:

  Balijaneru,da bi tvoja majčica naci-amerika opstala mora da napadne Istok i da ga nastavi pljačkati! A onda vam sledi pogibija biblijskih razmera! Nego,pazi ti tu grtalicu i dobro je podmaži,jer su najavili velike hladnoće ove zime!

  • kojic jovan says:

   Svi ste vi Milini kerici ...

   • Velika Metla says:

    Keriće ne treba tražiti,jer sami zalaju,balijaneru,lažni J Ovnu!

 6. Kulak says:

  Trenutno su banderovci,ustaše i montegrini najveći govnjari na kugli zemaljskoj.Ta fašistička banda oko sebe širi neopisivi smrad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *