МУСЛИМАНИ У НЕМАЧКОЈ ПОРУЧИЛИ НЕМЦИМА: „Ваша деца ће се молити Алаху или ће умрети“!

MUSLIMANI U NEMAČKOJ PORUČILI NEMCIMA: „Vaša deca će se moliti Alahu ili će umreti“!

7 novembra 2015

Capture 4565654 34tRadikalni islamisti u Nemačkoj, upozorili su svoje domaćine šta ih čeka u budućnosti.

Naime, na prelazu preko autoputa kod mesta Sindelfingen u blizini fabrike „Mercedes“, postavljen je natpis: „Vaša deca će se moliti Alahu ili će umreti“!

Još niko se nije javio i preduzeo odgovornost za ovaj čin.

(Infowars, priredio Intermagazin)

KOMENTARI8 komentara

 1. Goran says:

  ma kakvi islamisti !? ,,,,to su samo Sorosevi izvrsioci , a EU narod je glup pa ne shvata . Onog dana kad bude shvatio , izvrsioci ce presjeci internet, i prijeci na slijedecu fazu unaprijed isplanirane rezije

 2. Miodrag says:

  Drska zloupotreba gostoprimstva.Fanatizam je problem sopstvenog uzroka i licne neuracunljilvosti.

 3. marko says:

  To neko od nijemaca pravi propagandu.

 4. victoria says:

  Pa sta ako je neko postavio to jer to nije misljenje svih. Zar ce zbog jedne tkve izjave se zigosati ceo narod. Smesno! Inace kakvi su hriscani danas i njihove crkve iskren covek samo da se razocara. Ne bi me cudilo da i pocnu vise prihvatati islam i to milom a ne silom. Jedino ako pre toga sretnu Jehovine Svedoke sto bi za ceo svet bilo mnogo bolje, jer su najmiroljubivija religija na svetu.

 5. pravdaa says:

  NJemci ako brzo ne stvore još jednog Hitlera Evropa ode u propast treba se odmah orentisati da islam nestane u celom svetu naj mudrija reč koja danas vlada u svetu je SVET BEZ ISLAMA.

 6. otac Satarije says:

  samo nek se svađaju smrdljivi nemci i muslimajmuni, to je super za nas i Ruse

 7. miodrag says:

  UOPŠTE MI NIJE JASNO, DA LI VI TO SVAKI DAN VEŽBATE DA PIŠETE,ILI UPORNO ŽELITE DA JAVNOSTI DOKAŽETE DA STE DEŽURNI DEBILI. AKO VAM JE TO NAMERA, UREDU DOKAZALI STE TO BEZBROJ PUTA. OVO PRELAZI STVARNO U DOSADU, PITAM SE IMA LI UOPŠTE MRŠU VAM KOBOTOMIRANIMA BAR NEKO PAMETAN?

 8. Soldier says:

  Svako i sa malo mozga zna da ovo rade sami Nemci kako bi `imali razlog` da proteraju muslimane. Ja bih radio isto! :) Sam nemojte biti naivni da ovo MUSLIMANI rade!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *