НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА: Француски народ се наоружава и спреман је за устанак!

НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА: Француски народ се наоружава и спреман је за устанак!

25 јула 2016

France-Paris-Attacks-_Horo3Терористички напади у Француској само су убрзали неминовну оружану побуну која се спрема у овој земљи.

Један француски градски одборник је упозорио да с порастом тензија у Француској расте и број чланова наоружаних група, извештава амерички независни портал Инфоворс.

Одборник града Кукс, Џонатан Милер, навео је да је напад камионом у Ници „потресао Француску до ивице ужасавајуће ескалације“.

Он је упозорио да се Француска „налази на ивици грађанског рата“ и да се чланство у локалним наоружаним бандама „учетворостручио са 200 на 800“ само у последњих пар месеци.

Када су га питали зашто се толико Француза наоружава и зашто су заинтересовани за учлањење у такве групе, Милер је рекао: „Припремају се за рат“.

„Разговарам са многим људима на различитом нивоу француског друштва и уочавам промену расположења. Расположење је прилично лоше“, наводи одборник, додајући да не треба узимати здраво за готово досадашња дешавања.

Милер је објаснио да већина држављана намерава да гласа за десничарске политичаре, али не зато што су неофашисти већ зато што су уплашени и зато што нико осим Марин Ле Пен не нуди перспективу другачију од Оландове која сувише благо реагује на терористичке нападе у Паризу.

Он је рекао да се расположење француских држављана најбоље може видети у томе што су извиждали премијера Мануела Валса на помену жртава у Ници и што су затражили његову оставку након што је он контроверзно изјавио да Француска „мора да научи да живи са терористичким нападима“.

Милер није једини који је навео да је могуће да ће доћи до грађанског рата у Француској.

Патрик Калвар, шеф Генералног директората за интерну безбедност (ДГСИ), такође је поручио да се Француска налази на ивици грађанског рата.

Калвар је говорећи пре напада у Ници рекао да би још један или два терористичка напада или инцидент попут оног у Келну могли подстаћи жестоку реакцију деснице.

Француске безбедносне снаге се такође припремају за масовне грађанске немире и радикализоване имигранте који заузмиају читаве четврти, наводе обавештајни извори.

(webtribune.rs)

KOMENTARI2 коментара

  1. Предатор says:

    Чуј како фијуче реч НЕОФАШИСТИ! Битанге заселе у фотеље, затворили се у златне кавезе и сваког ко им дрма кавез називају нацистом. Барабе белосветске.

  2. Fransoa says:

    Nema od tog rata ništa,taman još sto atentata da se desi sezona je godišnjih odmora i ljude baš zabole za rat. Postoji policija i rasne službe koje brinu o bezbednosti. Prosečni Francuz je zaokupljen sopstvenim poslom i otplatom kredita da nema vremene ni TV da gleda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u