На тзв. Косову нема „ЖЕНА У ЦРНОМ“ и НАТАШЕ КАНДИЋ! ЕВО ЗБОГ ЧЕГА (ВИДЕО)

Na tzv. Kosovu nema „ŽENA U CRNOM“ i NATAŠE KANDIĆ! EVO ZBOG ČEGA (VIDEO)

18 aprila 2020

Prof. Miroljub Jevtić i Ratko Dmitrović su na televiziji RAS objasnili zbog čega na tzv. Kosovu nema suprotnog mišljenja, zbog čega tamo nema „Žena u crnom“, Nataše Kandić i Sonje Biserko.

POGLEDAJTE VIDEO:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI11 komentara

 1. petrovgrad says:

  Na KiM nema dece komunizma. Šiptari nikada nisu prihvatili komunizam kao ideju. Šiptari su samo iskorišćavali kumunizam. Srbin komunista mora je da se odrekne pravoslavne vere,Milogorci nikada nisu bili pravoslavci. Šiptari se nisu odricali islama. Srbin nije smeo javno da krsti decu, a Šiptari su sunetili svoju decu. Bez obzira što su bili u partiji. Komunisti su na Kosovo bili u ilegali do 1950 godine.

 2. Kulak says:

  Stvar je u tome što se šiptarija ponaša kao pleme.I to je kod šiptarije jednostavno tako.

  • persida says:

   Kamo srece da smo i mi na njihovom plemenskom nivou.

  • Za Srbiju says:

   Stvar je u tome, što našim neprijateljima ( koji finansiraju dotične drolje) nije u interesu da razbijaju šiptare, već nas.

 3. Kuč says:

  Šta će one na tzv Kosovu* kad je čista situacija= Srba tamo nema. One se šalju medju Srbe da urušavaju jedinstvo, snagu i biće Srbskog naroda.A uškoplena vlast ih nemo posatra dok divljaju slobodno kao i NATO.

 4. Rafmanjinov says:

  Sve ove veštice proterati iz Srbije, sve ove satanisticke nvo zakonom zabraniti.

  • persida says:

   Zene u crnom posati u rudnike bakra, na dubinu od hiljadu metera.

 5. Kosovac says:

  Prof. Miroljub Jeftić se ovog puta upustio u propagandu rimokatolicizma na Kosmetu. Naravno, dobra metoda je da počne pomalo da cmizdri o ugroženosti tamošnjih rimokatolika. Ustvari, istina je sasvim drukčija, na Kosmetu se rimokatolici veoma forsiraju, Vatikan je tamo u svom elementu, naročito u propagandi rimokatolicizma. Iako fol Papa ne priznaje Kosovo Republjik. Kolege komentatori, molim da strpljivo pročitate jedan moj komentar od 22.04.2017. godine: ……….Na šiptarskom portalu „BOTA SOT“ objavljen je članak u kome doslovce piše i ovo: „Američki dnevni list Vašington Post, uradio je istraživanje o verskim korenima kosovskih Šiptara. Prema istraživanju ovih novina, čini se da najraniji koreni šiptarskih muslimana pripadaju precizno rimokatoličkoj veri.“. Dalje se objavljuju razgovori sa rimokatolicima Šiptarima, gde jedan iz sela Žegra (kod Uroševca) figurativno kaže da je noću rimokatolik, a danju musliman. Takođe prikazuju malu crkvu u selu Đonaj o kojoj doslovce pišu: „Ključeve ove crkve drže Srbi, koji takođe kažu da je njihova, ali lokalni stanovnici kažu da ova crkva pripada Šiptarima i da je bila njihova pre konverzije na islam u selu.“. Naravno tvrde da su pre te konverzije boli rimokatolici, ne pravoslavni. Interesantna tvrdnja, treba se dobro potruditi pa pronaći neku držeću logiku. Među komentatorima tog članka, objavljen je i jedan koji doslovce psuje Alaha. I mene je iznenadilo da je počelo plasiranje rimokatoličke vere kod Šiptara gde zdušno pomaže čak i Vašington. Vatikan samo posmatra i smeši se, kako vidim i napravi poneku rimokatoličku crkvu. u ovom slučaju u Drenici, gde procent rimokatolika iznosi 0,00%. Jedino nisam upoznat sa reakcijom muslimanske strane (97%) Šiptara, verujem da se oni ljute, ali nemaju tri čiste da reaguju na prozelitizam Vatikana i Amerike koji su najviše doprineli ovome što oni jesu. ……………Inače, u Prištini su glavnu ulicu nazvali „Nana Tereza – rimokatolička svetica. Ranije je to bila ulica Maršala Tita, pa Vidovdanska. Na jednom kraju ulice su sagradili rimokatoličku katedralu najveću na Balkanu, sa visokim tornjem. Na drugom kraju ulice su natrtili spomenik Skenderbega, lako će Austrijska škola da dokaže da je on bio rimokatolik iako je Srbin sahranjen u pravoslavnom manastiru. Ibraim Rugova rimokatolik, stavili su mu poster – mural visine 3 sprata na jednoj zgradi te glavne ulice. Sve u znaku rimokatolicizma. Malo dalje, u jednom budžaku svog Bulevara, stoji spomenik Klintonu, zarozan sa nekim neispeglanim odelom. Klinton je Baptista, ali koliko znam i ti Baptisti su potekli od Rimokatolika. I Šiptari, muslimani od glave do pete, to gledaju, naizgled mirno i veselo. Meni je teško da to razumem, zato što sam dobro upoznat koliko su to bili jaki muslimani, maltene fanatici. Verovatno im je sada teško, ali su svesni da moraju da plate cenu legalizacije otete teritorije. Ali sila Boga ne moli, plus ima među njima i onih koji će promeniti svoju veru, na dugme.

  • Pera says:

   Trebali bi da znamo da gro sipaca, pogotovu u Metohiji su bivsi Srbi, koji nisu isli u prebeg sa Carnojevicima, nego su se pomuslimanili, a onda i ,,divan,, obicaj nas Srba, a i Rusa, sem vere promenili smo i Rod ! Neverni, mlaki, bezbozni, bedni Srbi su se prodavali za veceru i postajali sipci, makedonci, hrvati, bosnjaci-poturice, madjari itd. i evo na nase oci, transformacija srpske nistarije u milovce, montenegrine, djukac-novce ! Vise mi je muka da objasnjavam bezboznicima da ako nisi pravoslavne tvrde vere, nisi ili uskoro neces biti vise S R B I N ! Ako ovo prethodno napisano niste shvatili, onda dzabe zivite u iluziji srpstva !

 6. petrovgrad says:

  Kosovac, jedna ispravka u Vašem opširnom komentaru iznosite da je Ibrahim Rugova rimokatolik. Taj podatak nije tačan. Dakle radi se i sledećem pravo ime Ibrahim Rugove, je BRAIM Rugova, otac mu se zvao Uka, streljan je 1945 godine kao zločinac. Porodica Rugova se doselila u selo Crnce opština Istok, posle balkanskih ratova. Došli su kao izbeglice.jer ih je vlast Kralja Nikole pokrštavala i vraćala u staru veru. Za to je bio zadužen Sava Lazarević, poznat kao Sv Batara. Granica je bila na reci Drim. Svi koji su pobegli u Srbiju, dobijali su azil od strane Kralja Petra i nisu bili pokrštavani. Kada se granica pomerila za par kilometara prema Kos. Mitrovici na reci Kujavča, čim je došla Crnogorska vojska sa Savom Lazarevićem, đakonima i perjanicima koga je zatekla kao muslimana opet je po drugi put krstila. Zbog nasilnog pokrštavanja Šiptari su se žalili medjunarodnim faktorima i Crna Gora je kažnjena i naterali su da se povuku nazad do Čakora.

  • Kosovac says:

   @ petrovgrad, ….. Da je Ibrahim Rugova bio rimokatolik, to je tačan podatak. „Krstio“ ga je lično papak Jovan Pavle II 1994. godine u Vatikanu. Naravno da je to Rugova krio, jer je cela njegova porodica bila Muslimanska, bilo je i politički nezgodno. Tako da znaš, Rugova je bio Ljamaran – javno Islam, tajno Rimokatolik. Ali na samrti je morao da objavi svoje versko opredelenje, bilo je fer da ostane veran Papi, pa je zahtevao da bude sahranjen po rimokatoličkim običajima. Nisu ga poslušali, pa su ga sahranili kao Ateistu – po običajima ateističkih vernika. Tako su se Šipe mnogo ogrešili o čoveku koji je najviše doprineo njihovoj stvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *