НАЈБОЉИ ПОЗНАВАЛАЦ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА открива све о четницима! СКРИВЕНЕ, МАЛО ПОЗНАТЕ И ПРЕЋУТАНЕ ИСТИНЕ (ВИДЕО)

НАЈБОЉИ ПОЗНАВАЛАЦ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА открива све о четницима! СКРИВЕНЕ, МАЛО ПОЗНАТЕ И ПРЕЋУТАНЕ ИСТИНЕ (ВИДЕО)

9 априла 2019

Гост емисије “ А ШТА ВИ МИСЛИТЕ“ аутора и водитеља Ратка Дмитровића, на телевизији РАС, био је Милослав Самарџић.

Један од најболјих познавалаца четничког покрета изнео је многе непознате детаље из историје:

ПОГЛЕДАЈТЕ ПРВИ ДЕО ЕМИСИЈЕ:

(ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI9 коментара

 1. petrovgrad says:

  Читао сам Погледе од 1989. Тада је била храброст читати тај часопис. Увек је откривао истину. Мирослав је изузетно храбар уредник. САВОЈИМ ТЕКСТОВИМА ВАЉАО ЈЕ ПО БЛАТУ КОМУНИСТИЧКЕ ИДЕОЛОГЕ. Непобедив је

  • Velika Metla says:

   У тим временима,временима србских комуњара,највише штете Србији и србском народу су направили управо Срби,истина посрнули Срби,Пенезић,Ранковић,Минић,Влаховић и многобројни! Таквих несоја као што су пшоменути,не можемо наћи код балија,шлихтара,усхРаша и осталог башибозука! А на нашу трагедију имамо их и дан данас!

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Odlična emisija.

 3. Zoran says:

  Kupio sam od njega ve knjige koje ima i DVD-e. Umesto kniga iz istorije koje sam ucio u skoli.

 4. samostalan says:

  Cica Draza je ziv, to zna svaki pravi Srbin.

 5. Velika Metla says:

  Чича Дража је најсветлије име тадашње Србије и целокупног србског народа! А жив је у нашим мислима,и срцу док,год има правих Срба! Онога часа када се ослободимо другосрПијанштине,остатака зла званог комунизам,или их сведемо на статистичку грешку,срушити ћемо до темеља,а и дубље,оно ругло које називају "кућом цСМећа",и изградити Меморијални центар свим србским жртвама,а да се центар назове МЦ Чича Дража Михајловић! Најмање толико дугујемо Чичи!

 6. Pera says:

  Nista mi ne dugujemo Drazi niti bilo kome. Dovoljno smo bili blesavi da dozvolimo satanistima da nas uvedu u bratoubilacki rat. S jedne strane jevreji, marks, lenjin, tito i ostala bezboznicka bagra, a sa druge strane isto jevreji sa engleskom i ostalom bagrom evropskom, podanickom jevrejima. S jedne strane tito, koca, kardelj, rankovic i ostala bagra, smisljala ofanzive, dok je jadan narod grcao, a s druge strane Draza koji je cucao u nekoj pecini i cekao verujuci da ce mu kralj i cercil poslati pomoc. Jedino je vojvoda Djujic stito narod u svom kraju od vampira ustasa. Svako moze da bude ostrascen, ali istina je istina, pa kome se nesvidja, sta da mu radim, a to je rec i za Boga ali se pise velikim slovom ! Bog, Istina, Ljubav !

  • Karital says:

   Draža se borio protiv švaba, dok je Đujić šurovao sa talijanskim fašistima a kasnije i sa švabama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u