НАЈНОВИЈА – УДАРНА ВЕСТ! ХАГ ШОКИРАО МУСЛИМАНЕ! Одбачен Бакиров захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије

НАЈНОВИЈА – УДАРНА ВЕСТ! ХАГ ШОКИРАО МУСЛИМАНЕ! Одбачен Бакиров захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије

9 марта 2017

Bakir-Izetbegovic-Hag-720

Међународни суд правде у Хагу одбацио је захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије због спорног легитимитета правног заступника Сарајева, сазнаје РТС.

Председавајући Председништва БиХ Младен Иванић и министар иностраних послова Игор Црнадак најавили су у Бања Луци у 16.00 часова ванредну конференцију за новинаре.

Игор Црнадак потврдио је за РТС да је конференција сазвана због ревизије пресуде у Хагу али није желио да говори о детаљима.

Како РТС незванично сазнаје, суд у Хагу одговорио је на захтев за ревизију пресуде БиХ против Србије. Он је одбачен због спорног легитимитета правног заступника Сарајева Сакиба Софтића, сазнаје РТС.

Софтић је 23. фебруара Међународном суду правде предао захтев за ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије. Захтев је предат без претходне сагласности Председништва БиХ.

Суд је затражио да Председништво БиХ саопшти своје становиште о ревизији пресуде, о чему су се чланови председништва изјаснили појединачно.

KOMENTARI3 коментара

  1. Dusanka says:

    To je zato sto im je gosp.predsednik obecao da ce doci da se pokloni Bakiru u Saraj.jadno i sve smrdi na teske izdaje i podanistva SDS i vlade u Srbiji.

  2. Stepa says:

    Koji tupan ovaj Bakir. Kad je toliko glup da od suda koji mu je bio naklonjen dobije ovakav odgovor. Daj Boze da su nam svi neprijateji ovakvi.

  3. jastreb says:

    Bakir treba podrsku Hrvata i Srba iz BiH da bi tuzba bila ozbiljna ovako ispada glup

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u