НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Покренут поступак опозива Трампа

NAJNOVIJA VEST! Pokrenut postupak opoziva Trampa

31 oktobra 2019

Rezolucija kojom se odobrava istraga opoziva predsednika SAD Donalda Trampa usvojena je u Predstavničkom domu Kongresa.

Dvoje demokrata Kolin Peterson iz Minesote i Džef van Dru iz Nju Džersija glasali su protiv, svaki član republikanaca glasao je protiv, prenosi Gardijan.Jedna od nezavisnih, nekadašnja republikanka Džastin Emaš pridružila se demokratama u podršci rezolucije.

Bela kuća osudila je odluku opozivu kao neustavnu.

Britanski Bi-Bi-Si navodi da je u pitanju rezolucija koja će odrediti mnogo javniju fazu procesa i nije u pitanju glasanje o tome da li će predsednik biti opozvan. Regulativa takođe određuje prava koja će imati Trampovi advokati.

KOMENTARI2 komentara

  1. Kosovac says:

    Ove zapadnjačke pravne tekovine su zaista veoma komplikovana nauka. Tu ni najveći stručnjaci za kriminal ne mogu ništa da razjasne.

  2. milorad2 says:

    ovo je propagandna odluka pred izbornu trku,ali im je stalo da ta istraga dobije neki legitimitet .Kad počne kampanja , počeće da se javljaju trolovi iz "zvanične" istrage o trampu "izdajniku", neki sitni član administracije će da za pare isprdi ovo ili ono, neko "duboko grlo "unutar istrage" će da laže ovo ili ono i tako će za vreme kampanje demokratsko "trkačko grlo" joe biden, svakih par nedelja da provlači amerikancima kroz uši ---"tramp je izdajnik, samo što ga nismo uhvatilim-a kada če to da bude ne zna se":)Samo , mislim da im je to vrlo pogrešna strategija,izgleda da se publika u americi zamislila i stavila prst na čelo.Sad ,nije baš sigurno kakav će zaključak drogirana nacija ispranih mozgova da izvuče iz tog dubokoumnog razmišljanja, ali mislim da je i joe i cela ekipa ubica i lopova oko njega toliko preterala da ih više nikakve laži i kampanje ne mogu spasiti od političkog poraza a ko zna, sa malo sreće i odlučnosti ,teške robije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *