НАЈНОВИЈИ ПРЕСЕК СТАЊА У СРБИЈИ: Потврђено 372 нова случаја вируса корона, преминуло 7 особа

НАЈНОВИЈИ ПРЕСЕК СТАЊА У СРБИЈИ: Потврђено 372 нова случаја вируса корона, преминуло 7 особа

29 јула 2020

У Републици Србији су до 15 часова 29. јула 2020. године регистрована укупно 24.892 потврђена случаја ЦОВИД 19.

Од последњег извештаја тестирани су узорци 9.653 особе од којих су 372 позитивне, саопштено је на конференцији за медије Кризног штаба за сузбијање епидемије корона вируса.До 15 часова у Републици Србији тестиране су укупно 650.744 особе које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

На респираторима су тренутно 143 пацијента.

У последња 24 часа преминуло је 7 особа од корона вируса. Укупан број преминулих од почетка епидемије је 558.

KOMENTARI4 коментара

 1. Риста says:

  Како се проналазе "тестиране 650.744 особе које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја"? Које бомба речи. Савремени гебелс психолози су уложили мало напора и направили ЛЕШИНАРСКУ омчу којој се не избегава лако. То су речи "КРИТЕРИЈУМИ ДЕФИНИЦИЈЕ СЛУЧАЈА"! Онај ко је осмислио оваку дефиницију треба да добије Лешинарску награду за успешан лов.

  • Zaliv says:

   Idi leci se na vreme, admine ne kapiram zasto pustas neartikulisane budale da imaju ovoliko prostora ovde?

 2. Риста says:

  Лепо сам посаветовао једног нашег када је овде изнео неке новости које објављују "Брејкинг њуз" Амерички да их се мане и заборави на њих. То није сиенен нити њујорк тајмс него скупина људи која објављује одабране чланке свих глобалистичких медија америке и света, дакле преглед вести, како би ми рекли и то скупина таквих вести која је у задњих 50 година искривила још више ионако искривљен менталитет западних народа. Јесте, пишу, гугл их гура свуда, искачу ко из заседе по свим ајфонима и дрољидима, боду очи и објављују чланке дуже пет пута од најдужег Ристиног коментара. Дакле, "брејкинг љуз" је малтретирање људи и гебелс дављење и дивљање а амери читају само такве чланке јер им то искаче чак и на веце шољама и на тоалет папиру кад серу. Сада засипају свет чланцима како се сваки дан открива неки нови знак корона заразе и већ су се толико обезобразили да јављају како неки шпански лекар открио знаке короне ЗА КОЈЕ НИКО ДО ДАНАС НИЈЕ ЗНАО, а то је да ако почешеш дупе имаш корону, ако трепнеп два пута за у десет секунди -имаш корону, ако сереш сваки дан, то је због короне, ако уздахнеш -имаш корону. Јуре људе по улицама када им затребају нови коронисти као лешинари керове. Само лешинари носе једеке и мочуге а лекари тестове на корону. Свеједно и једни и други могу да вас затворе у шинтерницу. Избегавајте тестове по сваку цену, јер ћете најебати ни криви ни дужни најчешће. Избегавајте"стручни штаб" лекаре ако икако можете да издржите јер лекари више не помажу него лове људе ко стоку да рекламирају корону и своју оданост наредбодавцима, не идите код лекара ако сте расекли прст, издржите јер ће вас прогалисити коронистом. Нажалост, дошло време да се бежи од лекара. Ај мало сам карикирао, али они се не либе никаквих лажи и пропаганде. Ђубрад покварена и стварно ће изазвати да народ зарати између себе као црвени(они за корону) и црни(они против короне). Канда стигао нови нацизам - КОРОНА НАЦИЗАМ. Поносни Срби који нису никад били ни нацисти ни са нацистима су овог пута насели и добрим делом прихватили Корона Нацизам.

 3. Риста says:

  Кад смо већ код памети, паметне акробације као што је "КРИТЕРИЈУМИ ДЕФИНИЦИЈЕ СЛУЧАЈА" ја сам смишљао и писао као гимназијалац па су ме почасно учланили у КПЈ већ са шеснајст. Сви су аплаудирали када Риста напише чланак о тилету и његовом комунистичком поштењу са оваквим акробацијама. То се бре носило по свим гимназијама у Србији и читало у ставу мирно. Видим, тиле живи и данас кроз наше стручне тимове! Јееее, гебелса сам студирао још као тилетов мезимац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u