НАПЕТО У АМЕРИЦИ: Наоружавају се „НОВИ ЦРНИ ПАНТЕРИ“ и „трамповци“!

NAPETO U AMERICI: Naoružavaju se „NOVI CRNI PANTERI“ i „trampovci“!

13 jula 2016

594196_2016-07-12t160619z-1143481070-tm3ec7b0uq801-rtrmadp-3-usa-police-blackpanthers_f-620x330Predsednik afroameričkog pokreta „Novi crni panteri“ Hašim Nzinga saopštio je da će njegovi pripadnici nositi oružje za samoodbranu na protestima pred konvenciju Republikanske stranke u Ohaju, a pristalice republikanskog kandidata Donalda Trampa su saopštile da će i oni učiniti isto.

„Ukoliko to država dozvoljava, iskoristićemo pravo koje nam daje drugi amandman Ustava jer ima grupa koje najavljuju da će biti tamo i prete da će nam nauditi“, izjavio je Nzinga, čiji su „Novi crni panteri“ dobili ime po afroameričkoj Partiji crnih pantera koja je bila aktivna između 1960-ih i 1980-ih godina i zalagala za borbu protiv društvenog ugnjetavanja, između ostalog i oružanim putem.

U intervjuu Rojtersu, on je osudio ubistvo petorice policajaca u Dalasu prošle nedelje kao masakr i rekao da njegova grupa nije učestvovala u tom napadu.

Zvaničnici u Ohaju su saopštili da će učesnici protesta po zakonu te države moći da nose oružje.

Pristalice kandidat Republikanske stranke na presedničkim izborima u SAD Donalda Trampa saopštile su da će i oni nositi oružje na proteste, što je izazvalo zabrinutost da bi situacija u kojoj se dve naoružane grupe nalaze blizu jedna druge mogla da eskalira.

Nzinga je rekao da očekuje da se „nekoliko stotina“ članova stranke „Novi crni panteri“ pridruži protestu koji počinje u četvrtak u Klivlendu.

(Vesti)

KOMENTARI8 komentara

 1. micky says:

  Demokratija....Svi mogu da dodju naoruzani do zuba. E pa na ZDAROVJE vam bilo....JunCi...

 2. dejan says:

  cim se ide naoruzan nema tu srece bit ce i ponovo sukoba

  • Miraš says:

   Pišu da je tu Soroša u poledjini, a to je još jedan znak da neće biti sreće. Koliko se može danas uopšte verovati medijima, ali piše više njih da je i ovo pravljenje HAOSA i da su u poledjini Soroševe fondacije. Sad izgleda imamo "Soroš svuda" umesto "Kiki svuda" (nekad poznata komercijalna reklama. AMERIČKI MEDIJI OTKRILI DUGO PLANIRANU ZAVERU: Soroš gura Amerikance u rasni rat! - 12.07.2016.......................................................... Fondacija američkog milijardera "Otvoreno društvo" daje novac grupi "Životi crnaca su važni". Ta organizacija predvodi proteste širom SAD, koji prete da prerastu u krvavi građanski sukob........................................ http://srbin.info/2016/07/12/americki-mediji-otkrili-dugo-planiranu-zaveru-soros-gura-amerikance-u-rasni-rat/

 3. Mika gnjavator says:

  Šta ima veze? Važno da se troši što više municije i kupi što više oružja. Uskoro i minobacači, pa ruše kuće pa posle zidari zarađuju pare. Mislim - masoni!

 4. Mika gnjavator says:

  Zaboravi u brzini. Nije važno za živote. Njih ima više od metaka. Dokaz - kolikogod meci pobili ljudi, još uvek preostane dosta da kupuje nove metke.

 5. Mika gnjavator says:

  Crni Panteri će, ako ovako nastave, završiti u veštačkim kućama. The ZOO!

 6. Miraš says:

  Poznata pevačica Bjonse, koja se pre neki dan pominjala da je pozvala amerikance na rasne nemire, za nju se odavno piše da pripada iluminatima. Koga ovo interesuje može da pogleda ovaj tekst 6 Signs Beyonce Is In The Illuminati, Regardless Of What She Says In 'Formation' https://www.romper.com/p/6-signs-beyonce-is-in-the-illuminati-regardless-of-what-she-says-in-formation-5745

 7. Predator says:

  Meni nisu otvorili tu stranicu. Ipak, hvala. Bio sam malo sumnjičav na tu izjavu, čisto instinktivno i nisam ništa komentarisao. Ali me zainteresovao tvoj komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *