НАПОКОН ИСТИНА: Ево ко заправо влада Украјином!

NAPOKON ISTINA: Evo ko zapravo vlada Ukrajinom!

25 avgusta 2019

Poslanik Vrhovne rade Ukrajine Aleksandar Oniščenko, protiv koga je u Ukrajini pokrenuto nekoliko krivičnih postupaka, ispričao je u intervjuu za televiziju „Njuzvan“ kako su Sjedinjene Američke Države upravljale Ukrajinom tokom mandata Petra Porošenka.

Prema njegovim rečima, Nacionalnim biroom za borbu protiv korupcije Ukrajine (NABU), koji je formiran kao „nezavisno telo“ u okviru obećanih reformi nakon Evromajdana, zapravo je upravljano iz Sjedinjenih Američkih Država i on je korišćen za pritisak na ukrajinske vlasti da donesu potrebne odluke.„Oni su imali nadzornicu iz FBI, koja je sedela u američkoj ambasadi. Ona se zove Karen Grinvej. Nju je direktno kontrolisao američki Stejt department, a ona je direktno kontrolisala NABU preko američke ambasade“, rekao je Oniščenko.

On je dodao i da su Amerikanci prikupljali inkriminirajuće dokaze protiv Porošenka, da bi i dalje mogli njime da manipulišu u slučaju njegovog ponovnog izbora.

„Porošenko jednostavno izvršava volju određenih ljudi u Americi koji su zadovoljni svime, njegovom spoljnom politikom, za šta mu daju povlastice, a na korupcijske šeme iz tog perioda jednostavno su zatvarali oči“, rekao je poslanik.

On je istakao i da su Sjedinjene Američke Države težile da oslabe Rusiju, pa su bile zainteresovane za nastavak vojnih operacija u Donbasu i za neispunjavanje Minskih sporazuma.

„Zadatak Sjedinjenih Američkih Država je da oslabe Rusiju, to jest, rat koji se u Ukrajini vodi od 2014. godine im je bio od koristi. Bilo je korisno i za Ameriku i za Porošenka: da je on podržava, da ne sedaju za pregovarački sto“, objasnio je Oniščenko.U Ukrajini je, nakon izbora 2019. godine, promenjen predsednik. Centralna izborna komisija je 30. aprila zvanično priznala Vladimira Zelenskog za pobednika predsedničkih izbora. U drugom krugu njega je podržalo 73,22 odsto birača, a njegovog protivnika Porošenka 24,45 odsto.

(Sputnjik)

KOMENTARI8 komentara

 1. Vlada says:

  Ukrajinom vladaju Jevreji.

 2. Djoka Brica says:

  Judeji vladaju sa napacenom UA

 3. Kosovac says:

  KADA ĆE NAPOKON ISTINA: Ko zapravo vlada Srbijom?

  • Miraš says:

   PLANETA MAJMUNA.

  • Vojna i ojdeSve says:

   Vonzemjani.....

 4. Slobodanka says:

  CILJ JE STALNO IZRICANJE SANKCIJA RUSIJI NA OSNOVU NEISPUNJENIH MINSKIH DOGOVORA, A I PODSTICANJE NEZADOVOLJSTVA U RUSIJI ZBOG STANJA U DONBASU. Iz ovoga se vidi> SAD su težile da oslabe Rusiju, pa su bile zainteresovane za nastavak vojnih operacija u Donbasu i za neispunjavanje Minskih sporazuma. „Zadatak SAD je da oslabe Rusiju, to jest, rat koji se u Ukrajini vodi od 2014. godine im je bio od koristi. Bilo je korisno i za Ameriku i za Porošenka: da je on podržava (da Ameriku Porošenko podržava), da ne sedaju za pregovarački sto“.

 5. teoretičar says:

  Srbijom i Ukrajinom vladaju bajden i njegova deca ukoliko ih još ima, mekkejn(kralj je mrtav, živeo kralj) i njegova vamilija ukoliko su još uvek zainteresovani i verovatno olbrajtova i njena vamilija sa bilom, hilari i njihovom vamilijom, beko, mitrović, mišković i đinđić dama koja više nije sama, a izvršnu vlast ima FBI i CIJA koji raznim manevrima uzimaju rudnike i ostalo šta odgovara velikim, istorijskim ličnostima današnjice a porošneko dobija onda na poklon rusko i somalijsko tržište čokolade. Zelenović je već dobio pravo učešća na komedi kanalu rijaliti studija amerike, tako da neće ništa menjati. A ako ovo nije tačno, onda ukrajinom i srbijom upravljaju Džingis kan i Kleopatra dok Antonije puca od ljubomore i preti samoubistvom. Eto, otkrio sam šokantnu istinu.

 6. petrovgrad says:

  Mnogi su pokušali da umarširaju u Moskvu, ostalo je još Amerima da dobiju po prstima, kao Francuzi, Germani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *