НАПРЕДЊАК ШОКИРАО СРБИЈУ: Вучић то не може да изговари, ЧЕКА НАС ОРУЖАНИ СУКОБ (ВИДЕО)

НАПРЕДЊАК ШОКИРАО СРБИЈУ: Вучић то не може да изговари, ЧЕКА НАС ОРУЖАНИ СУКОБ (ВИДЕО)

17 маја 2019

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић каже да би Србија требало да се припреми за оружани сукоб.

Ђукановић је након данашњег обраћања Александра Вучића на РТС-у објаснио да Вучић не може то отворено да саопшти али да он, познајући га, види да наша земља полако иде ка отвореном оружаном сукобу.– Да ли ће то бити већег или мањег интезитета то је до онога како процењују креатори тог сукоба. Јасно је да шиптарима никакав замрзнути конфликт не одговара, они желе да то што пре реше, да би што пре решили морају да врше што јаче притиске и за то имају подршку западних земаља – објаснио је Ђукановић.

Ђукановић каже да последњи потези приштинске стране показују да се иде ка оружаном сукобу.

(Pravda)

KOMENTARI21 коментара

 1. Zoran says:

  Dobro d aVucic davao ustupke d ado oruzanog sukoba n edodje.:)

  • KROmanjonac iz kontejnera says:

   Sve miri' na krimski scenario i ruske trupe :-)))

 2. gici says:

  Evo me Dobrovoljac, ja i sin da se to jednom reši,pa nisam nisns ni opozicija nego za SRBIJU

  • Djordje says:

   Ovo treba da se upise u svetsku istoriju gde poslanici vladsjuce partije i precednik plase narod ratom ako se ne preda deo teritorine .

 3. Kulak says:

  Da, čeka nas oružani sukob u kome će Ameri biti 100% na strani šiptara kao i obično, a Rusi će biti 100% neutralni kao i obično kad je reč o Balkanu.Znači, nama Srbima preostaje "u se i u svoje kljuse", kao i obično.

 4. hrvacki svinjar- stvenik says:

  Klima se Albanija, molotove narod baca na policiju jer žele da suruše Ramin pro EU režim. Šiptarima rat treba da Rama ostane na vlasti a šiptari na EU putu. EU i USA će taj nain EUropskog puta šiptarije naravno da podrže.

  • hrvacki svinjar- stvenik says:

   Klima se Albanija, molotove narod baca na policiju jer žele da suruše Ramin pro EU režim. Šiptarima rat treba da Rama ostane na vlasti a šiptari na EU putu. EU i USA će takvo osiguranje EUropskog puta šiptarije naravno da podrže.

 5. Budi Bog s nama says:

  Očekujemo sadejstvo Istočnih zemalja, uniju sa njima i sve ostalo, ako znamo za jadac! Ako ne, nema veze, mi smo i onako nebeski narod, nebeska sila i sve nebesko što treba.

 6. Budi Bog s nama says:

  Znači nikakva vojska rezervista i opšte narodne odbrane, zato jer su takve vojske redovno žrtvovane (kao ona na Košarama) i sva srpska vojska iz JNA u vreme građanskog rata. Znači treba nam strana vojska i strani profesionalci i poneki naš koji se dobro plati, jer i onako mi nemamo više ništa naše, sve strano brate, pa tako nastavi i rešavaj sukobe, ekonomiju, politiku i šta god oćeš. Još se usuđuju da kažu kako Srbin neće, Srbin lenj? I šta ti ja znam, a ti oćeš da za 0 RSD-a taj tvoj Srbin izgubi glavu. Svaki Srbin koji se nalazi na Kosovu je kolateralna žrtva takve politike, a iskušenici po manastirima biće novo-mučenici u kalendarima SPC.

  • Cp6a says:

   Ако причаш за плаћенике, они се на бојном пољу договоре да је пушкараење до 3, а после се иде по дневницу и на туширање. Тако да од њи нема леба. По мени су победничка опција средовечни држећи мушкарци. Углавном смо позавршавали животне послове и обавезе, знамо да рукујемо оружјем, знамо шта је војска, не срљамо, зрело схватамо важност отаџбине и хајде да већ једном завршимо ту причу са мишевима и нацистима, у ПМ. Мање ми је болно да страдам за отаџбину, него да гледам кидисање арнаута на србску нејач, пораз, а потом и наше нестајање у бесмислу. Зови Србијо, немој да закасниш.

   • SiNiša says:

    Сагласан у потпуности. Дајте ми коту, мало суве хране и воде и џебане и спавајте мирно док се пуца на тој страни. И паметно се се решавајте издајника и лопова.

 7. Cp6a says:

  То се зна да они неће замрзнути конфликт и да је сукоб неизбежан све док мисле да нисмо спремни и док смо јебано неутрални. Бити данас неутралан значи само бити гузица за карање. А пошто видим да ме нико не мобилише, ни моје пријатеље, колеге и познанике, а не хајемо ни на руске братске позиве да уђемо у ОДКБ, онда значи да је сукоб неизбежан и да ће нас ти неспособни мишеви уз свесрдну НАТО помоћ прејебати и понизити. А то је онда наш крај, јер се на томе неће зауставити, и остали мишеви ће доћи по своје. И тако, причаће се приче како су мишеви истребили лавове, искњучиво само због једне будале.

 8. Slobodanka says:

  Gnjaviće nas na razne načine, ali to priznanje nezavisnosti Kosova ne treba da damo. Ambasador-šetač pre neki dan prikazivao je po Srbiji mapu naše zemlje bez teritorije Kosova i Metohije zato što njegova država priznala je nezavisnost Kosova samo 1 dan posle NEZAKONITOG proglašenja nezavisnosti Kosova, još 18 februara 2008 godine. Koliko je sada nestrpljenje glavnog mentora i glavnog izvodjača tih radova??? Od završetka NATO agresije na SRJ predvodjene sa SAD (24. mart — 10. jun 1999.) prošlo je već 20 godina, od tkzv. proglašenja nezavisnosti već 11 godina, a danas sve više se povlače ranije data medjunarodna priznanja Kosova, i sve su manje šanse da njihov protektorat Kosovo postane zapravo država.

 9. e. says:

  Земаљско је за времена царство а небеско данас и довјека.

  • e. says:

   - рече Врховни командант срБске војске 1389 године а онда издаде команду ЈУРИШ,ЗАМНОМ ЈУНАЦИ У СЛАВУ И СМРТ.

   • Pera Vol says:

    A šta reče Musa Kesedžija i Kraljević Marko koji slavno satraše bosansku vojsku i njihove srpske vazale 1389. na Kosovu?

 10. Zdravko Kupusar says:

  Sad fino: naprednjacki kadar, njihove zene i rodbina koji su se zaposlili po drzavnim firmama, da uzmu puske i idu braniti svoje fotelje, jer je vucic do ovoga i doveo.

 11. Cetnik says:

  SnS kadrovi koliko su borbeni kada preotimaju vlast, sami bi zauzeli KiM za sat vremena.

 12. Istina says:

  ...čeka nas borba, bez borbe nema slobode, bez slobode nema napredka, samo prvo SNS kadar poslati na prve linije, da nam oni pokažu kako se brani kosovo, jer sa investicijama nema povratka Kosova i Metohije...

 13. petrovgrad says:

  Ko da ratuje na KiM. Neka neko iznese koliko Šiptara ima na Kosovu. Šta se plašite, davno je prošla 80-ta i ta fama od dva miliona Šiptara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u