НАПРЕДЊАК ШОКИРАО СРБИЈУ: Вучић то не може да изговари, ЧЕКА НАС ОРУЖАНИ СУКОБ (ВИДЕО)

NAPREDNJAK ŠOKIRAO SRBIJU: Vučić to ne može da izgovari, ČEKA NAS ORUŽANI SUKOB (VIDEO)

17 maja 2019

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović kaže da bi Srbija trebalo da se pripremi za oružani sukob.

Đukanović je nakon današnjeg obraćanja Aleksandra Vučića na RTS-u objasnio da Vučić ne može to otvoreno da saopšti ali da on, poznajući ga, vidi da naša zemlja polako ide ka otvorenom oružanom sukobu.– Da li će to biti većeg ili manjeg inteziteta to je do onoga kako procenjuju kreatori tog sukoba. Jasno je da šiptarima nikakav zamrznuti konflikt ne odgovara, oni žele da to što pre reše, da bi što pre rešili moraju da vrše što jače pritiske i za to imaju podršku zapadnih zemalja – objasnio je Đukanović.

Đukanović kaže da poslednji potezi prištinske strane pokazuju da se ide ka oružanom sukobu.

(Pravda)

KOMENTARI21 komentara

 1. Zoran says:

  Dobro d aVucic davao ustupke d ado oruzanog sukoba n edodje.:)

  • KROmanjonac iz kontejnera says:

   Sve miri' na krimski scenario i ruske trupe :-)))

 2. gici says:

  Evo me Dobrovoljac, ja i sin da se to jednom reši,pa nisam nisns ni opozicija nego za SRBIJU

  • Djordje says:

   Ovo treba da se upise u svetsku istoriju gde poslanici vladsjuce partije i precednik plase narod ratom ako se ne preda deo teritorine .

 3. Kulak says:

  Da, čeka nas oružani sukob u kome će Ameri biti 100% na strani šiptara kao i obično, a Rusi će biti 100% neutralni kao i obično kad je reč o Balkanu.Znači, nama Srbima preostaje "u se i u svoje kljuse", kao i obično.

 4. hrvacki svinjar- stvenik says:

  Klima se Albanija, molotove narod baca na policiju jer žele da suruše Ramin pro EU režim. Šiptarima rat treba da Rama ostane na vlasti a šiptari na EU putu. EU i USA će taj nain EUropskog puta šiptarije naravno da podrže.

  • hrvacki svinjar- stvenik says:

   Klima se Albanija, molotove narod baca na policiju jer žele da suruše Ramin pro EU režim. Šiptarima rat treba da Rama ostane na vlasti a šiptari na EU putu. EU i USA će takvo osiguranje EUropskog puta šiptarije naravno da podrže.

 5. Sasa says:

  Pa da naplatimo sve !!!

 6. Budi Bog s nama says:

  Očekujemo sadejstvo Istočnih zemalja, uniju sa njima i sve ostalo, ako znamo za jadac! Ako ne, nema veze, mi smo i onako nebeski narod, nebeska sila i sve nebesko što treba.

 7. Budi Bog s nama says:

  Znači nikakva vojska rezervista i opšte narodne odbrane, zato jer su takve vojske redovno žrtvovane (kao ona na Košarama) i sva srpska vojska iz JNA u vreme građanskog rata. Znači treba nam strana vojska i strani profesionalci i poneki naš koji se dobro plati, jer i onako mi nemamo više ništa naše, sve strano brate, pa tako nastavi i rešavaj sukobe, ekonomiju, politiku i šta god oćeš. Još se usuđuju da kažu kako Srbin neće, Srbin lenj? I šta ti ja znam, a ti oćeš da za 0 RSD-a taj tvoj Srbin izgubi glavu. Svaki Srbin koji se nalazi na Kosovu je kolateralna žrtva takve politike, a iskušenici po manastirima biće novo-mučenici u kalendarima SPC.

  • Cp6a says:

   Ako pričaš za plaćenike, oni se na bojnom polju dogovore da je puškaraenje do 3, a posle se ide po dnevnicu i na tuširanje. Tako da od nji nema leba. Po meni su pobednička opcija sredovečni držeći muškarci. Uglavnom smo pozavršavali životne poslove i obaveze, znamo da rukujemo oružjem, znamo šta je vojska, ne srljamo, zrelo shvatamo važnost otadžbine i hajde da već jednom završimo tu priču sa miševima i nacistima, u PM. Manje mi je bolno da stradam za otadžbinu, nego da gledam kidisanje arnauta na srbsku nejač, poraz, a potom i naše nestajanje u besmislu. Zovi Srbijo, nemoj da zakasniš.

   • SiNiša says:

    Saglasan u potpunosti. Dajte mi kotu, malo suve hrane i vode i džebane i spavajte mirno dok se puca na toj strani. I pametno se se rešavajte izdajnika i lopova.

 8. Cp6a says:

  To se zna da oni neće zamrznuti konflikt i da je sukob neizbežan sve dok misle da nismo spremni i dok smo jebano neutralni. Biti danas neutralan znači samo biti guzica za karanje. A pošto vidim da me niko ne mobiliše, ni moje prijatelje, kolege i poznanike, a ne hajemo ni na ruske bratske pozive da uđemo u ODKB, onda znači da je sukob neizbežan i da će nas ti nesposobni miševi uz svesrdnu NATO pomoć prejebati i poniziti. A to je onda naš kraj, jer se na tome neće zaustaviti, i ostali miševi će doći po svoje. I tako, pričaće se priče kako su miševi istrebili lavove, isknjučivo samo zbog jedne budale.

 9. Slobodanka says:

  Gnjaviće nas na razne načine, ali to priznanje nezavisnosti Kosova ne treba da damo. Ambasador-šetač pre neki dan prikazivao je po Srbiji mapu naše zemlje bez teritorije Kosova i Metohije zato što njegova država priznala je nezavisnost Kosova samo 1 dan posle NEZAKONITOG proglašenja nezavisnosti Kosova, još 18 februara 2008 godine. Koliko je sada nestrpljenje glavnog mentora i glavnog izvodjača tih radova??? Od završetka NATO agresije na SRJ predvodjene sa SAD (24. mart — 10. jun 1999.) prošlo je već 20 godina, od tkzv. proglašenja nezavisnosti već 11 godina, a danas sve više se povlače ranije data medjunarodna priznanja Kosova, i sve su manje šanse da njihov protektorat Kosovo postane zapravo država.

 10. e. says:

  Zemaljsko je za vremena carstvo a nebesko danas i dovjeka.

  • e. says:

   - reče Vrhovni komandant srBske vojske 1389 godine a onda izdade komandu JURIŠ,ZAMNOM JUNACI U SLAVU I SMRT.

   • Pera Vol says:

    A šta reče Musa Kesedžija i Kraljević Marko koji slavno satraše bosansku vojsku i njihove srpske vazale 1389. na Kosovu?

 11. Zdravko Kupusar says:

  Sad fino: naprednjacki kadar, njihove zene i rodbina koji su se zaposlili po drzavnim firmama, da uzmu puske i idu braniti svoje fotelje, jer je vucic do ovoga i doveo.

 12. Cetnik says:

  SnS kadrovi koliko su borbeni kada preotimaju vlast, sami bi zauzeli KiM za sat vremena.

 13. Istina says:

  ...čeka nas borba, bez borbe nema slobode, bez slobode nema napredka, samo prvo SNS kadar poslati na prve linije, da nam oni pokažu kako se brani kosovo, jer sa investicijama nema povratka Kosova i Metohije...

 14. petrovgrad says:

  Ko da ratuje na KiM. Neka neko iznese koliko Šiptara ima na Kosovu. Šta se plašite, davno je prošla 80-ta i ta fama od dva miliona Šiptara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *