НЕМАЧКА КОМИЧАРКА ИСМЕЈАЛА ЦЕО ЗАПАД: „Медији за све криве Путина, ако некоме нестане мачка, сигурно ју је он појео“ (ВИДЕО)

НЕМАЧКА КОМИЧАРКА ИСМЕЈАЛА ЦЕО ЗАПАД: „Медији за све криве Путина, ако некоме нестане мачка, сигурно ју је он појео“ (ВИДЕО)

2 марта 2017

lisa_620x0

Немачка комичарка Лиза Фиц, говорећи током антиратног протеста у Минхену, позвала је на крај рата као „бизниса вредног више милијарди долара“ .

Фицова је рекла демонстрантима да је „наивно“ веровати да ратови почињу тако што постоји сукоб између две државе који касније ескалира.

– Седам земаља за пет година! За мене то значи да више не можемо приуштити себи да се ослањамо на политичаре или масовне медије. Морамо да тражимо разлоге и објашњења сами, корак по корак. Не можемо остати у мраку – рекла је немачка комичарка у свом говору, који преноси Раша тудеј.

Она је критиковала сукоб у Украјини говорећи да је плаћено пет милијарди долара да би се свргнуо претходни режим.

– Циљ је био да Украјина прво уђе у ЕУ и на крају у НАТО. Почетком јануара 2017. године, америчка тенковска бригада распоређена је 150 километара од Санкт Петербурга, што је углавном незапажено од стране јавности. Наши медији не обраћају много пажње на ове претње. Уместо тога, они за све криве Путина. Ако некоме нестане мачка, сигурно ју је Путин појео – изјавила је Фрицова.

Ово није први пут да ова немачка комичарка даје антиратне изјаве. Пре неколико месеци она је коменатришићи НАТО пакт рекла да тај савез за њу представља „неку врсту вукодлака, туђина и чудовишта“.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u