НЕМАЧКИ НОВИНАР СВЕ РАЗОТКРИО: Немачка обавештајна служба одиграла кључну улогу у формирању УЧК

NEMAČKI NOVINAR SVE RAZOTKRIO: Nemačka obaveštajna služba odigrala ključnu ulogu u formiranju UČK

10 aprila 2019

NEMAČKI novinar Kit Klarenberg tvrdi da je na Kosmetu uz OVK bila teroristička internacionala. Protiv Srba su ratovali mudžahedini na čelu sa Aimom al Zavahirijem, „desnom rukom“ Bin Ladena.

Teroristička internacionala ratovala je protiv srpskih snaga na Kosovu i Metohiji 1999. godine, a u vrhu islamskih terorista koji su je predvodili, nalazila se i „desna ruka“ Bin Ladena Aim al Zavahiri. Ove šokantne podatke, u analizi za „Global risrč“, izneo je nemački novinar Kit Klarenberg, uoči obeležavanja dve decenije od udara Oslobodilačke vojske Kosova i NATO-a na Košare, prenose „Novosti“.U zastrašujućem tekstu „Dvadeset godina od kosovskog rata“ Klarenberg navodi da je nemačka obaveštajna služba bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM, kao i da je imala najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu u srpskoj pokrajini.

Među najozloglašenijim imenima onih koji su učestvovali u ratu na Kosovu i borili se protiv vojske tadašnje SRJ, a potom počinili zločine koji su „okupali krvlju“ Englesku, Belgiju, Izrael, Francusku i Siriju, navodi britanskog pukovnika Džejmsa Lija Mesura, koji je u Siriji do pre nekoliko meseci vodio humanitarnu organizaciju „Beli šljemovi“, koju je zvanični London zadužio za raspirivanje rata na Bliskom istoku.

Pominjući stranu ulogu u ratu, novinar „Global risrča“ navodi da su vojnike OVK u Albaniji obučavali specijalci CIA i Zelene beretke, kao i da je britanski SAS bio ključan za obuku terorista u Albaniji.

U Pokrajinu su „sasovci“ upućivani na takozvane operativne piknike, uglavnom da navode avijaciju.

Autor teksta beleži i podatak da su prvi njihovi vojnici ušli na Kosovo 21. marta 1999.

U tekstu se navodi da je Zavahiri lično vodio jedinicu mudžahedina na Kosovu 1999.

On je pomogao u osnivanju egipatske militantne grupe Islamski džihad, a preuzeo je vođstvo Al Kaide nakon ubistva Osame bin Ladena od strane američkih snaga 2011. Pre toga su ga često nazivali glavnim ideologom Al Kaide. Neki veruju da je on bio „operativni mozak“ koji je stajao iza napada na SAD 11. septembra 2001. godine.

Međutim, Al Kaida nije jedina islamistička grupa koja je delovala na Kosovu.

Pozivajući se na podatke iz istrage bivšeg tužioca američkog Ministarstva pravosuđa Džona Loftusa, Klarenberg u tekstu navodi kao balkanske terorističke veterane Al Muhajirouna, Bakrija Muhameda, Abu Hamzu i Haruna Rašida Asvata, krivce za napad na londonski metro jula 2005.

U islamističkoj grupaciji pominje se i Kan Šarif, koji je učestvovao u samoubilačkom napadu u baru u Tel Avivu.

Klarenberg iznosi tvrdnje i da se dve decenije poslije NATO agresije zapadni narativ o razlozima napada na SR Jugoslaviju skroz raspao. On navodi da je jasno da Slobodan Milošević nije nikada imao ideju da pravi „veliku Srbiju“ čisteći Albance sa Kosova.

(Fakti)

KOMENTARI9 komentara

 1. milorad2 says:

  "bila ključna za stvaranje terorističke OVK na KiM, kao i da je imala najtačnije podatke o ogromnom bogatstvu u srpskoj pokrajini".Nemačka obaveštajna služba realno ne postoji, jeste da tamo ima dosta nemaca koji rade ali glavni ljudi su pod komandom engleskih i američkih službi, tako je nemačka služba i formirana , od bivših SS i abver obaveštajaca posle rata za rat protiv SSSR i do dan danas, oni koji biraju kadrove te službe uzimaju i spremaju u toj službi ljude sličnog profila.Ne bih se začudio da je bin laden recimo pripadnik "nemačke obaveštajne službe".Nemačka vlada i nacija nemaju skoro nikakvu kontrolu nad tom službom i jedino što nemci koji nisu nacisti ili nisu poreklom iz tog miljea, tamo mogu da rade je iznošenje djubreta i kuvanje kafe.Vrlo je zanimljio da je većina plaćnih terorista iz avganistana,čečenije i b.istoka u nekom momentu bila u nemačkoj, da sada masa bivših plaćenika iz sirije živi u nemačkoj i da opet u nemačkoj NEMA organizovanih terorističkih napada na skali onoga što se desilo recimo u francuskoj ili drugde po evropi, a opet sa druge strane nemci imaju veliki broj nasumičnih neisprovociranih napada verskih fanatika sa b.istoka na pojedince po ulicama.To samo znači da su logori za obuku novih jedinica od starih plaćenika negde u nemačkoj verovatno u kasarnama bivših okupacionih trupa iz engleske i USA.Nemci, obični nemci, su počeli da primećuju da nešto ozbiljno nije u redu i tamo već vlada klima straha i sumnje medju gradjanima u vezi svega ovoga što se dešava.Može se očekivati da ako ti fanatici uskoro ne budu deportovani iz nemačkih NATO kasarni dodje do sukoba i nereda po manjim gradovima u nemačkoj i mislim da će se nešto slično uskoro i desiti.Nemci su sada taoci te "obaveštajne službe" koja nikome ne polaže račune tamo, i to je pravi "deep state" unutar "deep state" sistema koji i inače vlada u nemačkoj.Vrlo je naivno verovati u prave domete nemačke demokratije i procese politike koji se odvijaju tamo u svetlu američke okupacije koja još uvek traje, pošto znamo sada nažalost kakva je američka "demokratija".

 2. samostalan says:

  Merkelova je ispred nosa ukrala Tacija Madleni Olbrajt, i odvela ga u krevet. Seks nema alternativu, ali Vucko to ne zna.

 3. RASPUCHIN says:

  I ne samo da je Njemačka stvarala UČK nego je aktivno učestvovala u secesiji 'rvacke i "dežele". Tačnije , svetila se Srbima za poraze iz prošlosti pa je očistila "lijepu njinu" od Srba , nastavila sa R. Srpskom i završila sa KosMetom. Sve je to rađeno samo zbog toga što im je Jozef Broz opraštao kao i ustašama. A sve se to moglo ostvariti zbog velikog broja nesposobnih kadrova JNA i jednog broja vrbovanih od strane raznih zapadnih službi.

 4. rajko says:

  Hvala nemačkom novinaru ni na čemu. Da je devedesetih stisnuo petlju i pisao o ovim prljavim poslovima nemačkih službi, možda bismo i mi i svet imali neke koristi od njega i njegovog skupo plaćenog pisanja. Ovako, što se mene tiče slobodan je da ide u p.enziju. Nikom neće nedostajati.

  • Velika Metla says:

   Rajko,tada ništa nije moglo izaći u medije,koji su bili cenzurisani kao nikada u istoriji ljudskoga roda! Koliko je samo demonstracija bilo po Evropi,protiv bombardovanja,a pokvareni zapad nije prikazivao na TV-kanalima ništa od toga!

 5. Ivke says:

  Gde su tuzbe Srbije protiv tih lica i drzava?

 6. Drago says:

  Po Vučiću veliki prijatelj Srbije. Mjemačka je bila ostala vekovni neprijatrelj, a ne prijatelj mrzac srpskog naroda.

 7. test01 says:

  Srbija (izdajnici) su ukinuli tuzbe protiv zlocinacke agresije zapada. Sada rade punom parom na rasturanju Srbije i odcepljenju Srpskog KiM sto je uvertira za dalje cepanje Srbije. Ako narod ne izvede revoluciju nestace i Srbija i Srbi!

 8. samostalan says:

  Hapsenje svih izdajnika za pola sata, uspostavljanje vojne hunte i najcvrsce diktature je jedini spas za Srbiju. Svako ko pominje rec demokratija je izdajnik, sluga Zapada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *