НЕМАЧКИ ПОЛИТИЧАР ОТКРИВА: Рат против Србије је настављен, ево зашто Kосово треба Америци

НЕМАЧКИ ПОЛИТИЧАР ОТКРИВА: Рат против Србије је настављен, ево зашто Kосово треба Америци

25 фебруара 2019

Немачки политичар Вили Вимер каже да је Kосово као држава планирано од краја осамдесетих и да је његова једина сврха да буде “амерички носач авиона на земљи”.

Вимер је, у интервјуу за данашње “Вечерње новости”, које подсећају да је он још 2000. рекао да је Kосово “потреба Америке да доминира Балканом”, указао да од агресивног рата против СРЈ 1999, НАТО, предвођен САД, није престао са сукобима.Лист преноси његове речи да “ратна коалиција у Вашингтону води константну борбу против председника Доналда Трампа, јер им је жеља да се настави с ратовима, а главна мета је Европа”.

Овај бивши немачки посланик, државни секретар и потпредседник Парламентарне скупштине ОЕБС-а, оценио је да је евентуална понуда Србији да уђе у Европску унију, ако призна лажну државу Kосово, наставак рата против Србије.

“Овај захтев је чудан. Њиме се наставља рат против Србије који је морао бити заустављен пре инвазије на вашу земљу”, рекао је Вимер.

Он је поновио да је рат против Југославије био илегалан и да се за “решење конфликта мора инсистирати на изворној Резолуцији 1244 СБ УН” из 1999.

(Тањуг)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u