НЕМЦИ ИСТОРИЈСКИМ ОТКРИЋЕМ О СРБИМА ЗАПРЕПАСТИЛИ СВЕТ! Дошло је време да сви сазнају ове чињенице

НЕМЦИ ИСТОРИЈСКИМ ОТКРИЋЕМ О СРБИМА ЗАПРЕПАСТИЛИ СВЕТ! Дошло је време да сви сазнају ове чињенице

23 августа 2018

Слободан Јарчевић, члан Удружења књижевника Србије, написао је текст о историји Србије пре династије Немањића у којем је изнео пуно занимљивих података који бацају другачије светло на нашу историју.

Преносимо га у целости:

Стефан Првовенчани Немањић је само први крунисани владар у династији Немањића, а никако први крунисани српски краљ Средњег века. Јер, Србија је основана 490. године с престоницом у Скадру, а од тада – па до 1171. године, кад власт преузима Немања, Србија је трајала око 700 година и имала је више од четрдесет крунисаних краљева.

Преднемањићка Србија се простирала од Црног мора до иза Трста, што сведочи у 18. столећу и Андрија Качић Миошић и тадашњи историчар из Венеције Себастијан Долчи.Значи, тврђења званичне историје – да су Срби дошли на Балкан и у Подунавље из Русије тек у 7. столећу Нове ере, те да су се описменили и покрстили тек у деветом столећу, потпуно је кривотворење (фалсификат).

Пре Стефана Немање, Србјом су владале три династије: Свевладовићи (од 490. до 641. године), Светимировићи (од 641. до 794. године) и Оштривојевићи (од 724. до 1171. године).

Занимљиво је, а званична историја то не бележи, да државници Западног римског царства и Источног римског царства (Византија – измишљен назив) нису признавали у другим земљама владарима титуле краља и цара, те су српске краљеве, у својим документима, бележили као: банове, жупане, деспоте, кнежеве…

Папа је признао краљевску титулу тек Стефану Првовенчаном Немањићу, јер је то учињено због крсташког рата против Србије – крсташи Западног римског царства су окупирали српски Задар и околину (1202) и спремали се на освајање Источног римског царства.

Зато им је требао мир са Србијом, те су Немањићу признали краљевско звање – да Србија не би помагала Источно римско царство, које су крсташи напали 1204. године и заузели Консантипољ и велики део територије, којом су владали до 1261. године.

Због занемарене истине о прошлости Срба и осталих Словена, није се дошло до имена свих српских краљева пре Немањића, али до имена већине јесте, те наводим та имена у све три преднемањићке династије:

Свевладовићи: Оштроило, Свевлад, Селимир, Владан, Радимир Други и непознато име следећег; Светимировићи: Светимир, Будимир Светопелек, Светолик, Владислав, Томислав, Себислав, Владимир, Кадомир, Тврдислав.

Оштривојевићи: Оштривој, Толимир, Прибислав, Крепимир, Светорад, Родослов, Часлав (непозната имена владара од 865. До 926 – но, пронађено је ових година докумената о краљици Домослави, у зиданама једне цркве у Далмацији – почетак 10. столећа, за коју су Хрвати написали да је хрватска краљица.

У њиховој историји пише, да су тада владали „хрватски владари“: Томислав, Трпимир Други и Крепимир Први, Палвимри Ратник, Тјецимир, Прелимир, Силвестар, Тугимир, Хвалимир, Драгимир, Владимир Други, Добросав Војислав Први, Михаило, Бодин, Добросав Други, Владимир Трећи, Ђуро и Грубиша. Невероватно је да званична историја не спомиње оволики број владара Србије у Средњем веку. А колико су они важни (то се подразумева), видећемо из времена српског краља Крепимира Оштривојевића, владао од 815. до 840. године.

Почетком 9. столећа, Србију су војно напале: Франачка, Бугарска и Источно римско царство (Византија) – исто као и НАТО 1999. године! Тад су Бугари окупирали источну Србију, а из ње је побегао племић с делом војске и народа и стигавши до Срема, којег су окупирали Франци, заједно са Славонијом и северноисточном обалом Јадрана. Борна се предао Францима. Франци су му уступили североисточни део јадранског залеђа, које су окупирали, те је тим подручјем Борна административно управљао и спроводио политику франачких окупатора.

Ове чињенице данас признају и немачки историчари. Одбацују наметнуте лажи о Србима и осталим Словенима, које су у друштвене науке унели званичници германско-нордијске историјске школе у 19. столећу. Данас, немачки научници оповргавају сведочанство Константина Седмог Порфирогенита, јер нема основа веровати у његов садржај и његов навод о досељавању Словена на Балкан у 7. столећу.

Немци тврде:

– Порфирогенит је једини извор тврдње о досељавању Срба и Хрвата на Балканско полуострво у ВИИ веку. Порфирогенита су се слепо држали и Ватикан и представници германско-нордијске историјске школе.

(Srbija Danas)

KOMENTARI14 коментара

 1. Zoran says:

  Samo jos SANU da to prizna i d adrava odobri da s euci u skolama u Srbiji i bice super.

  • cosic says:

   Tako bogate proslosti narod moze samo da 4god bombarduje nasumice jedan grad i da mu to bude jedini rat tako iscrpan i samostalan u toliko bogatoj tradiciji ili okolni narodi zbog toga moraju da dpolacuju stradanjem

 2. Za Srbiju says:

  Uostalom, naivni smo ako mislimo da oni to ne znaju i da su nam slučajno podmetali i brisali istoriju. Sve je to dugogodišnji plan da nas izbrišu i iz istorije i sa geografske karte.

 3. rajko says:

  Zašto nam je bilo potrebno ovoliko vremena da prihvatimo činjenice koje nam je J. Deretić obelodanio još pre desetak godina. Možda zato što te činjenice govore nama u prilog. Da su nekim slučajem iskrsle neke "nove" činjenice koje svedoče o našoj mizeriji, bezvrednosti i beznačajnosti, verovatno bismo ih očas prihvatili. Za veličinu je potrebna jedna specifična vrsta hrabrosti koja ne liči na gordost ili oholost, koja podrazumeva i odredjenu skromnost, ali i snagu da nosimo ulogu koju nam je dodelila istorija. Hoćemo li je ikad steći, pitam se, jer bez te hrabrost nemamo nikakve šanse da ponovo postanemo veliki narod kao što smo bili. Nemci imaju mnogo razloga da prihvate sve što je napisao J. Deretić od reči do reči, jer 90% Nemaca ima srpske gene i srpsko poreklo. Nisu to samo Prusi, nego i ostali Nemci. Njima bi po pravilu trebalo malo više vremena nego nama da to shvate, jer su njima mozgovi još više isprani, čak im je usadjen i drugi jezik, ali oni imaju hrabrost koju sam gore pomenuo, pa sam siguran da ćemo uskoro biti svedoci velike nemačke metamorfoze.

 4. gaga says:

  Pisuci o nemackom saboru u Ahenu i Heristalu pozvana su mnoga Srpska plemena i Srbi!O tome pise Ajnhard!A znate li da se Hrvati NIGDE ne pominju!

  • Deda Micko says:

   Pominju se u novinama kad peva Tompson.

  • Karital says:

   Zahvaljujući srbima krstaši su osvojili Carigrad.Da su se kojim slučajem vrli srpski vitezovi stavili na stranu Bizanta, u more bi završili Bonifacie i Simon od Montferrata.Krstaši zauzimaju Zadar, grad u kome od pamtivjeka žive srbi,grad u kome su raskošne srpske crkve, grad koji i sada diše srpski. Lepo je čuti da vas je NATO napao u devetom stoljeću, a iz srbije na zapad beži Borna.Za tog Bornu nitko živ u srbiju nije čuo, osim Deretića.To ime je toliko popularno u srbiji, da svaki terći muškarac nosi ime Borna.U laži su kratke noge!

   • rajko says:

    Ne kaže se "To ime je toliko popularno u Srbiji..." nego "To ime je toliko popularno u Srbiju..." Zar ja da te učim srpski?

 5. Rujanac says:

  Ste to znaju svi,osim Srba!Zahvaljujući vekovnoj masonskoj okupaciji koja dovodi i održava na vlasti infantilne marionete raznih političkih profila, ali jedinstvene u strateškom antiSrbstvu i zatiranju svega Srbskog.Zato ovo pleme "snom mrtvijem spava" a samo ga dželat teši:Glavu gore.Nije sve tako crno.Samo vam je povez preko očiju.

 6. Dane Radakovic says:

  Srbi u Srbiji Se NAe Bore za Srbiju da pisu istoriju o SRBIJI sve su prodali SRBSKO

 7. PRVA LINIJA says:

  DA LI IKO REALAN OCEKUJE DA SANU SA SVOJIM DANASNJIM AKADEMICIMA ODRASLIM I SKOLOVANIM NA NEMACKOM UCENJU PRIHVATI NOVE STARE I SAKRIVENE PODATKE... DA LI IKO VERUJE DA CE AKADEMIK STECENU TITULU VRATITI ZBOG POGRESNOG UCENJA, DA CE PONISTITI SVOJE DOKTORATE I NAUCNE RADOVE, PRIZNATI DA JE GENERACIJE STUDENATA UCIO POGRESNIM CINJENICAMA I DA JE NJEGOV ZIVOT I NAUCNI RAD PROMASAJ... CIST PROMASAJ I LAZ... TEK SMENOM GENERACIJA, PRIRODNIM ODLIVOM MOZGOVA STVORICE SE PROSTOR ZA ISTINU... ISTINU...

  • SANU zaslužuje says:

   gomnjivu motku, i da vrate pare od plata i projekata koje su oteli od ovog napaćenog naroda. Osim što ništa ne rade, nanose nam štetu. Sa druge strane pojedinci rade njihov posao sa dž, i još su pod progonom države

   • Deda Micko says:

    Da imam vlast, clanove SANU-a bih poslao na dozivotni rad u poljima kukuruza. Nista drugo. To su najveci zlikovci Srbije, najprodanije duse.

 8. komita says:

  Čekaj, zašto Nemci dobijaju kredit za ovo 'otkriće' koje je izneo Jarčević?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u