НЕМЦИ ТВРДЕ: Ангела Меркел поред Паркинсонове, пати од још једне болести

NEMCI TVRDE: Angela Merkel pored Parkinsonove, pati od još jedne bolesti

17 jula 2019

U Bundestagu i nemačkom društvu pojavile su se glasine da je drhtavica nemačke kancelarke Angele Merkel posledica ili alkoholizma ili Parkinsonove bolesti – izjavio je član nemačkog parlamenta iz stranke Alternativa za Nemačku Petr Bistron.

– Već smo bili svedoci tri slučaja koji su u poslednje vreme pokazali loše zdravstveno stanje Merkelove. Očigledno je da ima zdravstvenih problema. U Bundestagu i nemačkom društvu uopšte šire se glasine o tome da je drhtavica kancelara, navodno, znak alkoholizma ili Parkinsonove bolesti – istakao je Bistron.Bistron je istakao da vakuum informacija u vezi sa zdravljem Merkelove nikome u zemlji ne donosi korist i da ostavlja državu nepripremljenu i neinformisanu o sposobnosti kancelara da nastavi da ispunjava svoje dužnosti, preneo je „Sputnjik“.

Poslanik Alternative za Nemačku kaže da je Merkelovoj neophodan lekarski pregled, te da njeno stanje odražava trenutno generalno stanje u EU.

– Problemi su očigledni, ali se u oba slučaja ignorišu – dodao je Bistron.

Oko 60 odsto Nemaca nije saglasno sa Bistronom i tvrdi da je zdravlje Merkelove privatna stvar nemačkog kancelara. Kod Merkelove je početkom prošle sedmice primećeno drhtanje, treći put u periodu od dvadesetak dana.

Ona je u više navrata istakla da je dobro, a prošle sedmice je izjavila da je to potvrdio i lekar.

KOMENTARI4 komentara

 1. teoretičar says:

  Ne podmeću joj medijske prljavštine ameri. Jer da ameri podmeću ona bi već bila dokazani pedofil. Ne znači da ženska nije bolesna, ali i ne može biti zdrava kada je toliko matora da se čak ni ja ne bih snjom oženio. Znači, ostarila, porazboljevalo se to i sada dolazi grande finale. A kogod koristi njenu bolest, veći je bolesnik od nje. Tačnooo...Zapad je to brate. Ne pljuju po njoj ni Rusi ni Srbi ni Kinezi, nego civilizovani zapad. U bre, koja je to moralna bruka, pljuvati na bolesnog čoveka ili nečoveka, svejedno. Samo ti bako radi svoj posao i gledaj da umreš bez bolova i što pre to bolje jer ćeš manje patiti. Ja jedva čekam da više ne gledam patnje tvoje. Eto, ja sam fini i visokomoralan čovek i želim joj baš sve najlepše.

 2. persida says:

  Njena bolest se zove: mrznja prema Srbima. Bolest je neizleciva.

 3. Za Srbiju says:

  Postoji medicinski naziv za tu bolest. Ima je i hilari klinton. Posledica konzumacije ljudske krvi, a možda i mesa.

  • persida says:

   Jedu decije meso i piju krv u satanistickim ritualima. Ima dosta dokumenata o tome, koga interesuje. To sto rade u krugu sotonicara prenose na spoljasnju realnost koja je samo kopija njihovog bolesng duha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *