НЕОЧЕKИВАНА ОПАСНОСТ ЗА СРБИЈУ!? Страна служба ове државе из региона ВРШЉА по нашој земљи! (ВИДЕО)

НЕОЧЕKИВАНА ОПАСНОСТ ЗА СРБИЈУ!? Страна служба ове државе из региона ВРШЉА по нашој земљи! (ВИДЕО)

6 јуна 2019

Гост Јутарњег порограма ТВ Хепи био је председник скупштинског Одбора за Kосово и Метохију, господин Милован Дрецун.

Београд на мети страних обавештајних служби, српске политичаре врбују новцем и утицајем, најактивније су службе НАТО држава, пре свега, америчка и британска, али интензивно раде Немци, Хрвати и Албанци, то су биле теме разговора водитељског пара са Дрецуном.– Заборављена је једна служба која је изузетно присутна овде, а то је Бугарска. У време Совјетског савеза бугарска служба била је задужена за прљаве акције. Моја истраживања су показала да је бугарска служба јако присутна на Kосову и Метохији, али посебно у Војводини. Kако су мени рекли, нарочито међу универзитетским професорима. Тешко се долази до информације ко чини неку агентурну мрежу неке стране службе. Албанска обавештајна служба је деценијама радила да створи ситуацију каква је данас на Kосову и Метохији. Ако желите да дођете до мреже агената, морате пратити токове новца! Имате ситацију да Тужилашто за ратне злочине у Београду добија у једном периоду када је претходни тужилац тамо добијају доста новца као д онације од странаца, на пример америчке амбасаде. Дођете онда до неких докумената где ви видите да тадашњи тужилац Вукчевић ће једном месечно обавештавати представника амбасаде о токо предмета. Kако да онда то назовете? О току предмета наше тужилаштво не сме да обавештава ниједног страног представника – поручује Дрецун.

Ако се плашите да ће вас преварити приликом куповине стана, ОВЕ ствари морате да знате!

Он каже да „наше службе прилично добро раде“ и да „ми немамо ниједну терористичку акцију радикалних исламиста“.

– Друго, имамо успешну контраобавештајну заштиту председника Вучећа. Постоји агентурна мрежа која делује у Србији и то против интереса Србије, на удару су сви који могу да утичу на креирање јавног мњења – поручује Дрецун.

KOMENTARI7 коментара

 1. Zoran says:

  Ko ne vrslja po Srbiji? Samo onaj ko nece.

 2. Dejan says:

  Rekao Drecun,zamisli! Ko njega uzima za ozbiljno da mi je znati!? Vršljaju službe razne a mi naivni ko francuska sobarica.

 3. Istina says:

  ...hrvatska i albanska obaveštajna služba je najprisutnija u Srbiji, moglo bi se reći da imaju veze skoro do samog vrha srbske vlade, dosta je ljudi koji su zbog para izdali svoju zemlju ali takvih domaćih izdajnika ima više nego sto mislimo...

  • Ivana says:

   Tačno plaćenici u vrhu Srbije sve rade za korist Hrvatske i Kosova a na štetu Srbije.

 4. Velika Metla says:

  Ову љигу када видим треба ми неколико кеса за повраћање! Фуууууууууууууујјјјјј........!

 5. well says:

  oj SRBIJO bagra plasi narod da biga lakse sodomizovali.

 6. Rodja says:

  Drecun otkrio "vruću vodu"??? Ovo o čemu on priča, priča, priča itd... Davno je na sve ove priče Drecuna upozoravao, i dalje upozorava, Dejan Lučić. Pratite tokove novca! Pratite tokove novca!!! Samo nema ko to da sluša. Što se tiče spiska agenata bugarske službe, neka pita istog, Dejana Lučića, i dobiće spisak svih agentura koje vršljajupo Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u