Нестао рођак Оливера Ивановића, сумња се да је убијен

Нестао рођак Оливера Ивановића, сумња се да је убијен

6 марта 2019

(foto: Zoran Šaponjić)

Таксиста из северне Митровице, који је пре три дана нестао и сумња се да је убијен, рођак је Оливера Ивановића, српског политичара убијеног пре више од годину дана, пише приштинска „Газета експрес“.

Председница ГИ СДП Ксенија Божовић потврдила је за „Косова прес“ да је нестали таксиста рођак убијеног Ивановића.

„Изузетно смо забринути. Био је поштен човек, био је у сталном контакту са Оливером (Ивановићем) и често је долазио у седиште иницијативе. Не знам прави разлог зашто се све то догађа, али то је тужно“, рекла је Божовићева.

Она је апеловала на надлежне органе да што пре разјасне овај случај.

Позивајући се на своје изворе, портал пише да је у такси возилу несталог пронађен траг крви. Након форензичког увиђаја, утврђено је да на једном прозору напуштеног возила постоји рупа за коју се сумња да је настала од ватреног оружја, нове су информације изнете у дневном извештају Косовске полиције.

Из полиције су за „Коссев“ потврдили да је у селу Матице у општини Звечан пронађен аутомобил власника И.В, чији је нестанак пријављен пре неколико дана.

Заменик директора Косовске полиције за Север Бесим Хоти потврдио je да је возило пронађено, да је полиција одмах изашла на лице места и да је отворена истрага о том случају.

Хоти је потврдио да су у возилу пронађени трагови који би могли указивати на то да је почињено кривично дело, не прецизирајући, међутим, о којим траговима је реч.

 

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u