НИКОЛА ТЕСЛА: Ово су три највеће заблуде људског рода!

НИКОЛА ТЕСЛА: Ово су три највеће заблуде људског рода!

3 октобра 2015

nikola tesla 4654Ово су три највеће заблуде људског рода…

Прво место

На првом месту су људске заблуде о свемиру које, што је најчудније, не потичу из старог или средњег века, него напротив из модерног доба.

То су заблуде о томе да је Земља једина настањена планете, да су људи најразвијенија раса у свемиру, да је свемир вакуум, без енергија и материје у највећем свом делу, осим планете, звезда и ситних свемирских честица.

Оне су као и многе друге, потекле управо, због надобудних научника који су доносили закључке, без икаквих чињеница и доказа, а које касније други нису могли оборити, јер такође нису имали никакве чињенице и доказе.

Друго место

Друга људска заблуда је о настанку болести и тиме аутоматски незнање и заблуда о начину уклањања болести.

Она је друга по значају, а прва по проширености, због немјерљивих проблема науке односно медицине које коштају највећи број људских живота, здравља, креативних и интелектуалних потенцијала, јер им онемогућава да се развију.

Треће место

Трећа велика људска заблуда односи се на могућности које човеку пружају енергије, јер не познајући остале енергије, човек је само загребао могућности коришћења помоћу енергија кроз електричну, топлотну, енергију сунца и ветра, док је остало нетакнуто, потпуно непознато.

И што је најгоре, о томе се ни не размишља као ни о коришћењу многобројних енергија које су у стању помоћи човеку у готово свим сферама људских интереса које би могле препородити Земљу и целу људску цивилизацију!

(атма)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u