НИКОЛА ТЕСЛА: Ово су три највеће заблуде људског рода!

NIKOLA TESLA: Ovo su tri najveće zablude ljudskog roda!

3 oktobra 2015

nikola tesla 4654Ovo su tri najveće zablude ljudskog roda…

Prvo mesto

Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru koje, što je najčudnije, ne potiču iz starog ili srednjeg veka, nego naprotiv iz modernog doba.

To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planete, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum, bez energija i materije u najvećem svom delu, osim planete, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

One su kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog nadobudnih naučnika koji su donosili zaključke, bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Drugo mesto

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti i time automatski neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po proširenosti, zbog nemjerljivih problema nauke odnosno medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treće mesto

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja pomoću energija kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

I što je najgore, o tome se ni ne razmišlja kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju pomoći čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa koje bi mogle preporoditi Zemlju i celu ljudsku civilizaciju!

(atma)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *