NOVA BRUKA ZVEZDE: Dauda uhapšen na aerodromu

NOVA BRUKA ZVEZDE: Dauda uhapšen na aerodromu

22 juna 2014

891800-14Nema kraja urnebesnim vestima iz Crvene zvezde. Kako saznaje Mocart Sport, napadač crveno-belih Abiola Dauda uhapšen je u nedelju ujutru na aerodromu Nikola Tesla, jer mu klub za sve ovo vreme nije obezbedio boravišnu i radnu vizu. Spretni centarfor krenuo je na letovanje u Budvu zajedno sa jednim prijateljem, ali ga je prilikom dolaska u pasošku kontrolu sačekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, organi reda su mu saopštili da nema validnu boravišnu i radnu vizu, te da ne sme da napusti zemlju. Dauda se našao u potpunom šoku, pošto nije znao da ga je klub doveo u ovu, potpuno neprijatnu, situaciju. On je u policiji proveo celo prepodne (gotovo pet sati), a posle nekoliko intervencija Dauda je pušten na slobodu.

Ovu informaciju potvrdio je i jedan od Daudinih zastupnika, Bojan Ostojić.

„Tačno je da je Dauda imao neprijatnosti na aerodromu. Na kraju dogovor je da plati kaznu zbog nedostatka vize, tako da će večeras napustiti zemlju. Kad se bude vratio završićemo mu vizu“, rekao je Ostojić.

Slične propuste rukovodstvo Crvene zvezde pravilo je i tokom zimskih priprema u Sloveniji, kada nije izdejstvovala potrebne vize Arauhu i Onjilu. Očigledno da se u prethodnom periodu iz uprave šampiona Srbije niko nije bavio problemima sa strancima, što bi moglo da ubrza i onako izvestan odlazak Abiole Daude.

(Mozzartsport.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gojko says:

    Ali Zecevicje imao na raspolaganju viski to nije zaboravio nabaviti.

  2. Despot says:

    Osamdeset (80) posto admistracije u celoj srbiji, ne samo u zvezdi, ne radi svoj posao kako treba cak i skoro da nista ne rade jer ih je previse u ureduma. Posebno zbog toga sto u vecini ustanova, verovatno i u zvezdi, preko radnog dana obavljaju svoja privatna posla i dogovore o medjusobnim susretima i slavljima. Koga briga za zaposlene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *