О микропенису и макрорезултатима

О микропенису и макрорезултатима

17 марта 2017

mihailo-medenica-720

Пише: Михаило Меденица

Није да браним Вучића али морам, с опроштењем, да станем на страну његовог споловила око којег се, видим, још ломе копља (знам, безобразно звучи, али…) јер дужност је сваког од нас да подржавајући реформски курс беспоговорно подржимо и премијером реформски…знате већ шта.

Хоћу да кажем, ако за минулих пет година човек није доказао да поседује макро а не микро, не знам када ће и ко ће с обзиром да смо га сви осетили онолико пута за то време, а мислим на бољитак, разуме се!

Шта мислите, о клеветници, па ћему је пропорционалан раст БДП-а, стандарда, плата, пензија и суфицита у буџету ако не…

Не заносите се да се ММФ равна према некаквим статистичким подацима, већ искључиво према чињеничном стању по принципу: „Ајмо сад сви карте на сто… Ууууу, господине Вучићу, па ваша „кента“ је величанствена! Јел то природан или под утицајем реформи, машала“..?

Па, с којим арргументом је привукао онолике инвеститоре дајући им до знања да у Србији имају на шта да се ослоне и за шта да се ухвате, као и народ, плус да остане шака и по луфта за неке будуће улагаће…

Чиме је Тачија онолико испрепадао у Бриселу кад је мученикрволок одлучио да обустави даље преговоре с Београдом неголи са…да се не изражавам можда и деца читају па ће навалити на родитеље да им купе толике, не знајући да за то мора вредно да се ради годинама а не да се отрчи у прву радњу с играчкама и пазари четири и по киле пластелина…

Зашто тад нико није смогао куражи да дословце пренесе премијеров ултиматум Тачију: „Е, оволики воз ћу да ти утерам на Косово, а ако ти је мало ево још оволики мост ћу да сазидам преко Ибра и на њему да поставим и барикаде и зид и саксије с мушкатлама и љуљашке за децу, знаш“, већ су сви увијали у неке политички коректне обланде и извештавали о тачкама мимолилажења уместо о пола метра неспорних „аргумената“?!

Мислим, не знам ја да ли је реч о пола метра, али сва истраживања јавног мњења говоре у прилог тврдњи да је будућем бившем премијеру стабилан на минимум 52 одсто, с тенденцијом раста како се кампања буде захухтавала, што је и нормално, јер што је прокврљенији тако и расте…рејтинг!

Извините што ћу бити прост, али да ли сте се икада запитали и добро загледали шта је оно у његовим рукама, а лопата није, кад бетоном залива оне силне камене темељце по Србији за које чак ни Вулин више нема јасну представу где су тачно иако је би задужен да скицира на папирчету сваки како не би грешком положили нови на стари?!

Кад већ поменух Вулина чуди ме да он и доктор Стефановић, изабрани уролог владајуће коалиције, нису већ изашли са заједничким саопштењем, мада верујем да су још у шоку и да им треба времена да се поврате и сроче исто, типа: „Ако господин Александар Вучић има микропенис онда не знамо шта би та плаћеничка ђубрад рекла за слона: да је просечно обдарен, је ли?! Јесте ли, господо сорошевци, можда имали ту част и привилегију да у рукама држите „политички“ програм и „визију“ господина Вучића?! Нисте, наравно, зато тако и клевећете, док ми који јесмо знамо да је то политика која води Србију право напред, или навише, у зависности од положаја премијера, и да ћемо тамо стићи за две, најкасније две и по године чврсто се држећи тог ку…курса! Да сте видели што и ми, да сте га једанпут осетили на жуљевитим радним рукама, програм и начела, схватили би да слоган: „Брже, јаче, боље“ не звучи као тек пука реплика из порнића, већ факат, јер човек који нас води с толиким…ентузијазмом јесте и господар Вучић и краљ Вучић и деспот Вучић па ако треба и Александар Јурија Гагарина Вучић, што би др. Мацура рекла“…

Не, заиста, срамотно шта се чини и чиме се све неки служе у кампањи, али и разумљиво кад толики…резултат иза себе немају, мада углавном иде испред осим у случају кад је естремно велики па се вуче за носиоцем…реформи и просперитета!

Све и да му је микро, како душмани тврде, резултати су му макро и само то је важно!

У осталом, ај да видим ђувегију којем је макро а даспава/дрема само у паузама за рекламе током телевизијских монолога; ради више и од себе самог потврђујући Теорију релативитета: „Време је ретроградно ђубре које постоји само да би Вучића ограничавало да ради дуже од 24 сата, док је простор тек изговор за оне који не умеју гладнима на југу Србије да објасне како су заправо сити због улагања на северу која ће највероватније бити на западу истока, али све је то релативно шта је: запад, север, југ, милијарда, плата, 29 некретнина Синише Малог, глад, болест, одлив мозгова, прилив глупости“…

Ај да видим неког ко се толико жртвовао да народу да већи а да њему није остао мањи?!

Мислим на комад хлеба, дабоме!

Народу оноликооооо парче, а премијеру шта остане, а и то што остане подели с птичицама крај чијих гнезда пролети кад рашири крила и крене Србијом бдијући на њом!

Макробдијући, да будем прецизнији, ви ситне, микродуше што сте се наврзле на ЊЕГОВ…учинак иако никада није заборавио да помене како није само његов, већ читавог народа којем га несебично дарује…

(Дан)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u