ОГЛАСИЛА СЕ И РУСИЈА ПОВОДОМ „РУСКОГ ШПИЈУНА“! Боцан-Харченко без коментара посла састанка са Вучићем

OGLASILA SE I RUSIJA POVODOM „RUSKOG ŠPIJUNA“! Bocan-Harčenko bez komentara posla sastanka sa Vučićem

21 novembra 2019

Odnosi Rusije i Srbije toliko su posebni da nikakvi skandali sa navodnim vrbovaanjem srpskog oficira od strane vojske Rusije ne mogu da utiču na njih, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Prvo, ne znamo kakav je to incident i to tek treba da se utvrdi. To nije pitanje predsedničke administracije, ali siguran sam da su odnosi Rusije i Srbije toliko posebni — partnerski, bratski, saveznički da na to ništa ne može da utiče“, odgovorio je Peskov na pitanje da li će ovaj incident uticati na dalje odnose dveju zemalja.Video-snimak u kome navodno ruski obaveštajac srpskom oficiru predaje novac, a koji je juče objavljen, uzburkao je srpsku javnost.

Tim povodom se danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom, a za po podne je zakazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

ZAVRŠEN SASTANAK BOCAN-HARČENKA I VUČIĆA

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko nije komentarisao sadržaj jutrošnjeg razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Pokušaj novinara Tanjuga da po njegovom izlasku iz zgrade Predsedništva dobije izjavu o čemu je razgovarao sa predsednikom Srbije, Bocan-Harčenko je ignorisao, samo se nasmešio i ušao u automobil.Vučić i Bocan-Harčenko sastali su se jutros oko 9 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a sastanku je prisustvovao i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Do susreta je došlo usred moguće obaveštajne afere, čiju pozadinu, po nalogu predsednika Vučića, istražuju srpske bezbednosne strukture.

Vučić je za danas po podne sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

KOMENTARI9 komentara

 1. Jura iz Samobora says:

  Kaj je vama Srbijanci? Ruje vas rade, a vi i dalje brijete na njih...kolektivno ludilo. Cijelokupno pućanstvo Srbije ima dijagnozu.

  • Aleksandar says:

   Reče Jura i okrete guzu Amerikancu. Ne brini ti za Srbe i Ruse, čisti svoje dvorište. Ne postoji način ni da se uz ovakve nameštaljke poremeti odnos Srbije i Rusije, džabe zapad upliće prste.

 2. Kosovac says:

  Čuješ, „…..video snimak uzburkao srpsku javnost…..“. Kakvi „uzburkao“ kakvi bakrači, „Šokirao…..Zaledio…..“. ……………Ali nema problema, sve je pod kontrolom, tu je istraživačko bezbedonosno novinarstvo BIRN, tu je KRIK, oni će to detaljno istražiti i o tome obavestiti zabezeknutu srpsku javnost.

 3. Kulak says:

  Prijateljstvo ruskog i srpskog naroda je bitno,a sve drugo je prolazno i nebitno.

 4. Nićifor says:

  Jura, bilo bi ti pametnije da malo pogledaš šta o ovoj "navodnoj špijunskoj aferi" piše vaš sajt Logicno.com (inače sajt koji daje veoma realne članke).

 5. Slobodanka says:

  Ambasador Rusije je pametan čovek te ni ne komentariše ovaj baš niskorazredni i veoma providan scenario. Ovo što su ga novinari pitali malte ne je isto kao da su ga pitali šta misli o striptizu.

 6. Kosovac says:

  Nešto gu nema Persa. Mora da negde u neki motel razglaba neku teoretičesku teoriju.

 7. deda mraz says:

  Meni zapravo nije jasno da u ovim kolonijama od vardara pa do triglava ima nekih tajni da moras imati spijune jer je sve poznato i nije m jasno da moras imati spijune

 8. deda mraz says:

  Ja nisam strucnjak za bezbednost niti vojsku ali zemlje koje nemaju ni avione ni tenkove niti ozbiljnu pesadiju kako onda mogu biti predmet spijunaze u oblasti bezbednosti i opstanka zemlje, cudno da ne moze biti cudnije, jedino imaju specijalne policijske snage koje cuvaju elitama guzicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *