ОРБАН НАПАО ЗАПАД: „Неприхватљиво је да се други мешају у унутрашње ствари Македоније“

ORBAN NAPAO ZAPAD: „Neprihvatljivo je da se drugi mešaju u unutrašnje stvari Makedonije“

20 marta 2017

133617754

Za Mađarsku je neprihvatljivo da se druge države mešaju u unutašnje stvari Makedonije – rekao je Viktor Orban.

Učinio je to nakon susreta u Budimpešti sa predsednikom makedonije Đorđem Ivanovom.

Mađarski premijer je naglasio da je njegova zemlja odlučno protiv platforme iz Tirane i da smatra da nema stabilnosti Evrope bez stabilnosti Makedonije.

Dodao je da je Brisel imao pogrešan odnos prema Makedoniji i da je ona odavno trebalo da bude i u Evropskoj uniji i u NATO.

KOMENTARI3 komentara

  1. Branko C. says:

    SEkoja cest za Viktor Orban.... Toa e vistinski prijatel na Makedonija i licnost kategoricna po odnos na Soros koj go proglasiza Persona non grata , iako Ungarija mu e maticna zemja

  2. Marta says:

    Svaka cast Orbanu... uvek se suprostavi staroj ku*vi Evropi i zbog Sorosa i zbog izbeglcke krize... kategorican u svojim odlukama - Respect !!!

  3. Kristina J. says:

    PRAVI PRIJATELJ I STABILNA LICNOST .... JEDINI STRANAC KOJI OSUDIO JAVNO ALBANSKU PLATFORMU... EVROPA SE OKOMILA NA BALKAN I ZELI NJEGOV KRAH PREKO STVARANJE VELIKE ALBANIJE , KOJA CE OBUHVATITI DEO GRCKE( CEMERIJE), ZAPADNE MAKEDONIJE,JUZNE SRBIJE i POLA CRNE GORE - ZASAD, TAKO SE IZJASNIO ALBANSKI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA..... TREBA SVI CELNICI OVIH DRZAVA DA SE SKUPE I ZAJEDNO RESE OVAJ PROBLEM ZAJEDNICKIM SNAGAMA, JER VUK LAKSE POJEDE OSAMLJENO JANJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *