ОТКРИВАМО ИСТИНУ: МРАЧНЕ ТАЈНЕ БОНДСТИЛА!

ОТКРИВАМО ИСТИНУ: МРАЧНЕ ТАЈНЕ БОНДСТИЛА!

23 фебруара 2018

Долазе многобројна сведочанства да је потпуно нејасно чиме се баве Американци у Бондстилу, поручио је руски министар спољних послова Сергеј Лавров у Београду и тиме изрекао оно о чему се на Косову говори упола гласа и због чега се, кажу упућени, тамо чак и губи глава.

Своју војну базу Американци су сакрили гвозденом завесом. Унутра улазе само одабрани, контрола је ригорозна, а многобројни наводи да је Бондстил центар из ког се наркотици дистрибуирају по целој Европи, да се тамо обучавају терористи, регрутују шпијуни и убице… никад нису аргументовано демантовани.

УХОДАНА ШЕМА

Лавров је о Бондстилу говорио објашњавајући улогу Руско-српског хуманитарног центра у Нишу.

– У истом региону, на територији Србије, на Косову, на основу одлуке УН створена је америчка база Бондстил. Долазе многобројна сведочанства да није јасно чиме се тамо баве наше америчке колеге. Као одговор на те сумње, они нису позвали никог да дође у посету – навео је Лавров, наглашавајући да су у нишки комплекс позвани представници свих оних који сумњају да је реч о хуманитарном центру и да се представник САД на лицу места уверио у право стање ствари.

Саговорници су сагласни да Бондстил крије многе мрачне тајне.

Бивши обавештајац српске полиције и учесник рата на КиМ Славко Никић каже да је Бондстил од почетка легло криминала у које нико не сме да завири и да је сигурно тамо испланирана и ликвидација Оливера Ивановића.

– Та америчка база обучава терористе, из ње се тргује наркотицима, некада и органима. Имам лична сазнања о томе. Преко Бондстила се шверцују наркотици тако што се дочекују кријумчари из правца Турске, Бугарске, Македоније и Албаније и преузимају се товари који се даље транспортују на запад. Немам дилему да из тог зла долази налог за убиство Ивановића с обзиром на регрутни центар који тамо постоји и обучава специјалце – открива Никић.

Мрачне тајне војне базе
1. Чвориште за слање наркотика ка европским земљама
2. Центар за обуку терориста
3. Велики прислушно-обавештајни центар
4. Регрутовање и обука шпијуна
5. Логистичка база и уточиште за починиоце најтежих кривичних дела

БЕЗ ИКАКВЕ КОНТРОЛЕ

Да се у Бондстилу налази прислушни центар, потврђује аналитичар Мирослав Лазански, који се лично уверио у то. Он тврди да има сазнања да су припадници терористичке Кумановске групе евакуисани у ту базу.

– Кад сам био у Бондстилу, пре неколико година, тамо је био 525. амерички извиђачко-обавештајни батаљон, који је дошао директно из базе у Северној Каролини. Лично сам их видео и разговарао са њиховим командантом. Та јединица се отворено бави прислушкивањем, имају сву неопходну опрему за радиоелектронско прислушкивање свега – од фиксне до мобилне телефоније и свих могућих радио-веза. Такође, од упућених људи чуо сам да се у Бондстилу сада налазе припадници Кумановске групе – каже Лазански.

Хашки осуђеник Веселин Шљиванчанин сматра да није само Бондстил тај који прави проблем држави него и вршљање војника НАТО по југу Србије, у шта се лично уверио.

– Јасно је да је Бондстил база у којој се ради све оно што одговара Американцима без икакве контроле, па не чуди што одатле извиру највећа криминална дела – поручује Шљиванчанин.

Чињенице:
* Бондстил изграђен 1999. године
* У изградњу уложено више од 34 милиона долара
* Налази се између Урошевца и Гњилана, на 18 квадратних километара
* Највећи амерички војни полигон саграђен ван САД после Вијетнама
* Поседује високотехнолошки комуникациони центар, у који се сливају подаци из региона, са Блиског и Средњег истока
* Има најмодернији покретни систем за комуникацију, који може да успостави везу са америчким трупама било где у свету
* У бази раде обавештајци који су ратовали у Авганистану и Ираку
* Према незваничним подацима, располаже са 20 хеликоптера блек хок, хеликоптером апач, десетак тенкова абрамс А-22
* База названа по америчком хероју из Вијетнамског рата Џејмсу Лироју Бондстилу
* Локација изабрана годину дана пре почетка бомбардовања СРЈ, и то на земљи која је припадала Србима
* Базу посетили Бил Клинтон, Џорџ Буш, Мадлен Олбрајт…

(Srpski telegraf)

KOMENTARI4 коментара

 1. Miraš says:

  "Negde u svetu" - američke trupe neće uspeti tj. biće poražene. Zatim NATO će biti sve nejedinstveniji te će da se osipa, a već je krenuo i taj proces. Zaljuljaće se i ekonomski... Saviće repove. Jednog dana biće iznenadjenje da su trčećim korakom zatvorili tu bazu i nestali. Treba misliti a šta ćemo tada.

 2. goran says:

  Kad je ko dobrovoljno napustao bilionski biznis, zar ne shvatas da je najjaca ekonomska grane Amerike upravo na Kosovu. Ne zanosi se.

 3. Jefimija says:

  Ovakvoj bazi je trebala nadgradnja poput kvazidrzave Kosovo.

 4. Vladimir Monomah says:

  Svi gore navedeni poslovi te baze stoje međutim ono što najvise brine Ruse je da li baza poseduje krstareće rakete, tačnije nuklearne bojeve glave. Ja tipujem da su tamo! S te pozicije svi veliki gradovi Ruske federacije mogu se doseci u roku od par minuta .Recimo Petrograd I Krim takođe Moskva. Zanimljivo da ne kazem zastrasujuce je da nase kvislinge na vlasti ovo ne dotice. U najgorem scenariju, gde bi Rusi odgovorili svojim raketama, nas bi nestalo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u