ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: Агент ЦИА признао да је убио Мерилин Монро!

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: Агент ЦИА признао да је убио Мерилин Монро!

16 августа 2015

marilyn-monroe-image-4Смрт Мерилин Монро никада није била разјашњена, иако су постојале разне теорије. Међутим, пензионисани агент ЦИА-е тврди на својој самртној постељи да зна тачно шта се и зашто догодило Мерилин Монро.

Седамдесетосмогодишњи пензионисани агент ЦИА-е, Норман Хоџс, дао је неколико запањујућих признања откад је примљен у болницу. Он тврди да је починио 37 убистава за америчку владу између 1959. и 1972. године, укључујући и убиство глумице Мерилин Монро.

Хоџс, који је радио за ЦИА-у 41 годину као оперативац са највишим одобрењима, тврди да је често имао задатак да убије појединце који су представљали претњу по безбедност државе.

Прочитајте још:

16 познатих личности који су се окренули против Илумината, а затим чудно настрадали

Зашто су рок звезде увек биле на нишану ЦИА?

Хоџс је био обучени снајпериста и стручњак за борилачке вештине, али је био упућен и у неконвенционалне методе убиства попут тровања и постављања експлозива.

Он сада тврди да је починио бројна убиства између августа 1959. и марта 1972. године, наводећи да је ЦИА у то време имала „своју агенду“. Он је навео да је био део оперативне ћелије од пет чланова која је спроводила политичка убиства широм државе.

Већина жртава су били политички активисти, новинари и лидери унија, али су убијени и неки научници и уметници чије су идеје представљале претњу по интересе САД.

Хоџс је ипак навео да је Мерилин Монро једина жена коју је убио, али тврди да се не каје пошто је она била „претња по безбедност државе“.

„Имали смо доказе да је Мерилин Монро спавала са Кенедијем, али и са Фиделом Кастром“, навео је Хоџс. „Мој надређени, Џими Хејворт, рекао ми је да она мора да умре и да то мора да изгледа као самоубиство. Никад раније нисам убио жену, али наређење је наређење… Урадио сам то за Америку! Она је могла пренети стратешке информације комунистима, а то нисмо смели да дозволимо! Морала је да умре!“.

Мерилин Монро је умрла у ноћи 5. августа 1962. године. Хоџс тврди да је ушао у њену собу док је спавала и убризгао јој огромну дозу хлорал хидрата (моћног седатива) и Нембутала (барбитурат кратког дејства), што је узроковало њену смрт.

Седамдесетосмогодишњак је сада под надзором ФБИ, који узима његове тврдње за озбиљно и који је покренуо истрагу како би потврдио његове тврдње. Истрага би ипак могла да буде прилично компликована, пошто има веома мало писаних докумената о оваквим тајним активностима, а и многи учесници догађаја су већ мртви.

Најважнији сведок је сам Хоџс, пошто је његов надређени, Џејмс Хејворт, умро од срчаног удара 2011. године. Нико од убица ЦИА-е које је Хоџс поменуо није више међу живима.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. mali says:

    -On je naveo da je bio deo operativne ćelije od pet članova koja je sprovodila politička ubistva širom države.- To je ta velika Americka demokratija koju globalno sire na celu planetu,sa punim pravom i ponosom... Fuj,sto bi reko Alan Ford

  2. rade Bukara says:

    svi su silni dok su mladi a kad dodju bogu na ispovest postaju picketine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u