Отпуштен због критике државних органа и позива на уједињење деснице?

Отпуштен због критике државних органа и позива на уједињење деснице?

1 септембра 2015

aleksandar-djurdjev-intervju-geopolitikaОтпуштање оснивача Српске лиге, Александра Ђурђева, из ЈКП „Информатика“ и медијски линч којим је он данас изложен последица су огромног страха, одређених интересних кругова, због политике коју Ђурђев и Српска лига заступају, саопштравају из ове странке.

– Прогон Ђурђева почиње у тренутку када Српска лига позива и активно ради на уједињењу десних политичких снага, док критикује недовољну активност државних органа на решавању кризе са азиланатима и док позива на отворену сарадњу са Русијом и европском десницом. Колики је страх од такве политике, најбоље показује чињеница да су осим медијских клевета, противници Српске лиге спремни да лично прогоне њене осниваче угрожавајући им егзистенцију и дајућиотказе.Очекујемо да ће у наредним данима на исти начин почети обрачуни са другим истакнутим представницима Српске лиге, што ће бити и најбољи доказ да из отказа Ђурђеву стоји антисрпска политика. Очекујемо и наставак медијског линча против Ђуђева и Српске лиге – каже се у саопштењу Српске лиге.

Ова странка поручује да упркос прогону којим су изложенинеће одступити од својих државотоворних циљева. Српска лига је још једном позвала „државотворне снаге“ за формирање снажног политичког блока.

– Само уједињени можемо да се супротставимо прогонима, постигнемо изборни успех и помогнемо својој земљи и народу -стоји у саопштењу Српске лиге.

(Правда)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u