Ова компанија нуди 100.000 $ да пробијете њену заштиту

Ова компанија нуди 100.000 $ да пробијете њену заштиту

19 марта 2017

564225_security-265130-1920_f

Компанија „Агиле Битс“, која стоји иза једног од најпопуларнијих алата за заштиту личних лозинки „1Пассwорд“, саопштила је да је повећала максималну награду за откривање багова у оквиру своје апликације са досадашњих 25.000 на 100.000 америчких долара.

Оваквом наградом за мајсторе који, ако таквих уопште има, успију да пробију њихову заштиту и открију сигурносне пропусте у оквиру 1Пассwорд апликације, Агиле Битс доказује да има вјере у своје развојне тимове и довољно самопоуздања да понуди овако велику новчану награду.

Притом се износ награде попео скоро на ниво који за откривање багова нуде технолошки гиганти Аппле, Мицрософт или Гоогле.

Наравно, као што стоји у правилима, ово није нимало једноставан задатак, иако девелопери 1Пассwорда припремају посебну докментацију која би требало да помогне онима који ће покушати да освоје награду.

Компанија је створила посебне програмске кодове и својеврсно истраживачко окружење чиме на одређени начин жели да помогне онима који сматрају да су довољно добри да провале у „виртуелни трезор“ у којем 1Пассwорд чува и складишти личне информације.

Оваквим потезом 1Пассwорд између осталог жели да докаже и покаже да је заиста реч о најбољој апликацији за складиштење сигурносних лозинки на свијету.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u