Овако изгледа када Путин прети (ВИДЕО)

Ovako izgleda kada Putin preti (VIDEO)

8 avgusta 2015

vladimir-putin435Nedavno se u javnosti pojavio tekst lista „The Moscow Times“, ruske novine koja je inače svojevrsni pamflet američke ambasade u Moskvi, koji navodi da ima saznanja o navodnom „ljutitom“ nastupu Vladimira Putina na sastanku sa turskim ambasadorom u Moskvi.

U ovom tekstu se Putin predstavlja, blago rečeno, kao „seljačina“ i trećerazredni diplomata koji preti turskom ambasadoru u Moskvi, izvesnom Umitu Jardimu.

Kako maštovito piše glasilo američke ambasade, zbog neslaganja sa turskom politikom u vezi Sirije, u razgovoru iza zatvorenih vrata, koji je trajao 2 sata, Vladimir Putin je turskom ambasadoru rekao „ako je tako, onda kaži svom diktatorskom predsedniku da može da se nosi u pakao zajedno sa svojim teroristima iz Islamske Države, a od Sirije ću napraviti veliki Staljingrad, jer Erdogan i njegovi Saudijski saveznici nisu ništa bolji od Adolfa Hitlera“.

Na stranu ovo pisanje „The Moscow Times“ koje nije ništa do „novinarska patka“, na ovom snimku se vidi kako stvarno izgleda kada Putin preti, a reč je o sastanku sa nekoliko „aljkavih“ guvernera i državnih funkcionera kojima je Putin očitao lekciju.

Naime, Putin im prvo govori da postoje veliki problemi kojima se oni ne bave na ispravan način i koje ne rešavaju.

„Vi ih nećete ni rešiti, jer vidimo kako to radite.“ – kaže Putin.

„Mi ne sedimo ovde slučajno, ja ovo nisam slučajno organizovao, kao što nije slučajno ni to što sam rekao da kamere ostanu uključene i sve ovo snime.“ – nastavlja ruski predsednik i postavlja pitanje: „Šta vi radite? Kakvim se vi poslovima bavite? To je ekstremno nizak kvalitet obavljanja poslova.“

„Ako ćete nastaviti tako da se ponašate, mi nećemo učiniti i postići ništa. Potrebno je stvari uraditi, uraditi sa više profesionalnosti. Potreban je daleko profesionalniji stav.“ – objašnjava im Putin.

„Ukoliko ne postignemo rezultate, možemo samo zaključiti ili da ja nisam dovoljno efikasan ili da vi ne radite kako treba i da svi morate da odete.“ – poručuje Putin državnim funkcionerima.

„Morate da znate da sam ja danas sklon ovoj drugoj opciji. Da ne bude nikakvih iluzija.“ – kaže Putin.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dux says:

    Auuuuu nema zezanja kod Vladimira!!!! Očitao bukvicu kao maloj deci!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *