ОВО ЋЕ ИЗАЗВАТИ ТРЕЋИ СВЕТСKИ РАТ?! МОСKВА ТО НЕЋЕ МИРНО ГЛЕДАТИ!

ОВО ЋЕ ИЗАЗВАТИ ТРЕЋИ СВЕТСKИ РАТ?! МОСKВА ТО НЕЋЕ МИРНО ГЛЕДАТИ!

12 септембра 2019

Обе странке у Сенату САД биће спремне да наставе са пружањем војне помоћи Украјини, уколико је председник САД Доналд Трамп укине, рекао је републикански сенатор Рон Џонсон.

Kако преноси агенција „Ројтерс“, Џонсон је истакао да је Kонгрес већ издвојио та средства.

– Без обзира на одлуке председника, Kонгрес је са вама – поручио је Џонсон украјинским властима.Kако је рекао, та средства су неопходна за борбу против руске агресије.

Амерички сенатор недавно се вратио са путовања по Европи, а том приликом је посетио и Украјину.

Џонсон је нагласио да је разговарао са Трампом о пружању војне помоћи Kијеву. Током разговора амерички председник је рекао да би европске земље требало да се побрину за Украјину, јер се налази у њиховом „дворишту“.

Раније је Трампова администрација саопштила да ревидира пружање годишње војне помоћи Украјини у износу од 250 милиона долара.

Русија негира наводе о мешању у унутрашње послове суседне Украјине.

KOMENTARI6 коментара

 1. E.Lirsch says:

  "Nece mirno gledati". Pa neka gledaju NEMIRNO. Il da se dogovore sa "zapadnim partnerima"...

 2. milorad2 says:

  protiv ruske agresije..to znači da a merika ulazi u rat ukrajine protiv rusije na strani ukrajine,ako ova budala od senatora misli da nije tako i da neće amerrika biti napadnuta od strane rusije zbog toga, šta dalje reći.Lak mislim da će rusi privi da udare a MOGU imaju ozbiljnu prednost i posle svih poteza iz ašingtona nemaju više iluzija o mogućnosti bilo kakvog dogovora sa nima.Goreće amerika ko kutija šibica zbog ovoga i mislim da NEĆE moći ni da uzvrate m za vrlo kratko vreme ruski sitem štitova će biti operativan a posle toga lete bulave.Rusima je jasno da se radi o borbi na život i smrt sa poludelom USA imperijom i to je jednotavno tako, ili će rusija biti spaljena ili amerrika trećeg nema.To će biti munjevit RAZORAN i KRATAK rat sa mnogo mrtvih i neće biti nikakvih objava rata, sad ih vidiš sad ih ne vidiš.

  • Cp6a says:

   Све си у праву, само ова вест мени изгледа оптимистично. Да би ратовао притив империје, мораш и империјалне паре да цалнеш. Бизнисмен Трамп види да би то било веома скупо и са неизвесним повратком уложеног и профита. Зато "ревидира" помоћ Украјини. А ови шетајући кловнови нису битни. Јајарсони обични. 250 милиона је ништа за рат против империје. Да покрије пар недеља ужину војницима. Путин ће довести ту глупачу Украјину у ред. Дави је ко змија жабу. Битно је само да не потекну реке крви јер се онда народи теже мире, да се примирје поштује колико-толико, да пролази време јер ови нацисти у Кијеву увелико уништавају економију земље и све ће доћи на своје место. Два мандата нацистима, 8 година и то је довољно да народ схвати да мора да их се ратосиља ако хоће да преживи. Ми смо досманлије истрпели мало више, вероватно зато што је запад овде имао већи утицај, био је моћнији и уложио је сразмерно више пара. Значи 2022.

  • Miraš says:

   Protiv "ruske agresije" - senator misli na Donbas. Senator je pravi nacista, te ne dozvoljava mogućnost da u Ukrajini žive Rusi ili stanovništvo koje je naklonjeno Rusiji tj. prorusko. Amerika je davno ušla u rat protiv Rusije ispred ulaznih vrata Rusije, tj. u Donbasu. Ušla je tako što su tamo prisutni američki instruktori, takodje i američki vojnici, a već godinama SAD pruža vojnu pomoć Ukrajini. Tramp je sada hteo da tu vojnu pomoć ukine.

 3. Miraš says:

  Tramp bi hteo da Sjedinjene Države idu ka popravljanju odnosa sa Rusijom, a ovamo Ameri sede u dva slovenska dvorišta: u južnoslovenskom i u još značajno većem ukrajinskom. U Ukrajinskom dvorištu su prisutni i američki instruktori da bi ubijali baš Ruse, a Tramp mašta o ulasku Rusije u G-7. To nikako ne ide zajedno. Otuda potiče Trampova odluka da se ukine vojna pomoć Ukrajini, ali Senat, tj. senator Džonson kontrira Trampu. Na kraju Tramp i za to ima rešenje - neka EU vodi računa o Ukrajini jer ona je u evropskom dvorištu. Na kraju ispada npr. neka frau Merkel šalje nemačko oružje i svoje nemačke vojnike u Ukrajinu. Cirkus.

 4. теоретичар says:

  Па добро. Куба није довела до трећег рата, па распад СССРа није довео до трећег рата, па није ни Србија ни Либија ни Сирија ни Кина ни С Кореја ни Израел ни Иран ни Украјина...Је.ха,валда ћемо једном погодити...Само ме нешто секира. И ако погодимо, вероватноћа да ВИ схватите да је почео III Свецки рат је готово непостојећа, по свим плановима нас коментатора. Има да ги има па да ги нема. И шта ће вам онда сазнање? То је болно да болније немош бити. Неће нико стићи ни да ужива снимајући све те гљиве за јутубе. А само ја ћу гледати, што вама није ниодкаквог значења... Једва чекам да останем сам на свету и да вас се свих решим макар на пет минута, али знам ја моје Србе...вратићете се ви за пет секунди макар и пузали да прокоментаришете све те лепоте и боје експлозија, дивног, никад виђеног заласка сунца и тако то...Знам засигурно да ће Срби само мало да увуку главе у рамена и одма да почну коментарисање. А кад почнете, теоретичаров коментар већ објављен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u