Ово је истинита прича: Реците збогом холестеролу, глукози, липидима и триглицеридима у крви…

Ово је истинита прича: Реците збогом холестеролу, глукози, липидима и триглицеридима у крви…

19 фебруара 2017

gfgfhdfghfd

Ово је истинита прича:

„Ово се десило пре неколико месеци. Када ми је мој професор показао своје резултате крви – импресионирали су ме. Када сам видела бројеве свих крвних параметара: урее, холестерола, крвне глукозе, липида и триглицерида – била сам шокирана.

Све вредности су прелазиле границе нормале. Помислила сам да је особа чији је тај налаз већ умрла или је још увек жива из чисте тврдоглавости. Професор је руком сакрио своје име на налазима и изненадила сам се када сам открила да је у питању он. Питала сам га: „како сте то успели?“

Он ми се насмешио, дао ми други налаз и рекао да упоредим вредности, као и датум на ова два налаза. Вредности параметара на другом налазу су биле савршене. Прави шок је уследио када сам погледала датуме на налазима. Други налаз је настао само месец дана након првог. Након тога сам га опет питала како је успео то да постигне.

Рекао ми је да је његов доктор заслужан за ове резултате. Он је заправо препоручио свог колегу који му је такође и близак пријатељ. Затим ми је рекао да је тај третман користио неколико пута и добио изванредне резултате. Након тога сам и ја почела да користим овај третман барем једном годишње и проверавам крв након тога, те понављам процес уколико резултати нису довољно добри.

Ово је мала тајна мог професора: сваке недеље током периода од четири недеље он купује свежу бундеву. Он затим ољушти 100 до 120 грама бундеве, убаци у блендер заједно са водом и меша док не добије уједначену смесу. Ова мешавина треба да се пије 15-20 минута пре доручка сваки дан. Користите овај третман барем месец дана или сваки пут када требате да снизите холестерол.

Најбоља ствар код овог третмана је то што ви контролишете исход тако што урадите анализу пре и после третмана са другом бундевом. Професор ми је рекао да нема последица јер је у питању само поврће и вода (немојте додавати шећер!).

Он је одличан хемијски инжењер, те је проучавао бундеву и њена својства и пронашао да једињења у бундеви елиминишу целокупан ЛДЛ холестерол из артерија путем мокраће. Он је закључио да је овај чудесан домаћи лек прочистио његове артерије, стога се осећао освежено и испуњен енергијом.“

Wебтрибуне.рс

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u