ОВО ЈЕ ЈЕДИНА И ПРАВА ИСТИНА: Милошевић је убијен, а ево и зашто

ОВО ЈЕ ЈЕДИНА И ПРАВА ИСТИНА: Милошевић је убијен, а ево и зашто

13 марта 2015

419668_slobodan-milosevic_ffСлободан Милошевић је био омражен човек са ауторитативним комунистичким идеалима, али сам је запечатио своју судбину, стално покушавајући да разоткрије глобалне злочиначке умове који су га и поставили на власт, а који су после због тога и зажалили.

Само два дана након Милошевићеве смрти појавили су се докази који су указали на могућност убиства.

Милошевић је дан пре своје смрти написао писмо у којем тврди да су га отровали у затвору. Адвокат који је саветовао Милошевића за време суђења, Азденко Томановић, показао је новинарима писмо написано Милошевићевим рукописом у којем је писало: „Желе да ме отрују. Веома сам забринут“.

Анализе крви су показале да је у Милошевићевом организму пронађена супстанца која онемогућава деловање лекова за висок крвни притисак и срце, због чега је настао срчани удар који је и убио Милошевића.

Медији су ову причу изокренули тако као да је Милошевић намерно узео погрешан лек како би могао да потражи стручну помоћ у Москви и одложи суђење. То је потпуно апсурдно. Милошевић је имао приступ само оним лековима које су му давали именовани лекари УН под строгим надзором. Да ли они мисле да поверујемо да је Милошевић успоставио тајну лабораторију у пажљиво праћеној затворској ћелији а затим заменио лекове иако је стално био под присмотром?

Милан Бабић, бивши вођа хрватских Срба који је сведочио против Милошевића, извршио је „самоубиство“ само шест дана пре Милошевићеве смрти. Према речима ББЦ-а, портпаролка трибунала, Александра Миленов, саопштила је да Бабић није давао никакве знаке да размишља о самоубиству. „Није се уочавало ништа чудно у његовом понашању“, рекла је она.

Други хашки затвореник, Славко Докмановић, наводно се убио 1998. године.

Британски адвокат Стивен Кеј је одбацио тврдње о самоубиству, рекавши да му је Милошевић пре смрти рекао: „Нисам дошао овако далеко да не бих дочекао крај“.

Глобалисти су дуго желели да елиминишу Милошевића. Бивши агент МИ6, Ричард Томлинсон, рекао је да је видео документе из 1992. године у којима се расправљало о убиству Милошевића тако што би се исценирала саобраћајна несрећа, као што је то учињено у случају принцезе Дајане.

Милошевић је знао доста о криминалу глобалиста након преврата власти у Србији деведесетих година захваљујући ММФ-у и Билдерберг-у, те је зато представљао опасност по глобалисте.

У марту 2002. године, Милошевић је Хашком трибуналу представио документе ФБИ, доказујући да су влада САД и НАТО пружили финансијску и војну подршку Ал Каиди на Косову, како би она помогла ОВК у рату против Србије.

Пентагон и Бела кућа нису баш најбоље примили ову вест, обзиром да су они у то време покушавали да убеде јавност да се боре против тероризма, оправдавајући напад на Ирак.

Милошевић је одржао неколико говора у којима је расправљао о томе како је група интернационалиста из сенке узроковала хаос на Балкану зато што је то био корак ближе ка „новом светском поретку“.

Током Српског конгресног говора у фебруару 2000. године, Милошевић је рекао:

„Мала Србија и народ у њој су показали да је отпор могућ. Такав отпор, када би се применио на ширем нивоу, представљао би моралну и политичку побуну против тираније, хегемоније, монополизма, стварања мржње, страха и других облика насиља према шампионима слободе међу народима, заустављајући ескалацију модерне инквизиције. Уранијумске бомбе, манипулације компјутерима, младе убице на дрогама и подмићене домаће силеџије, то су инструменти инквизиције који су у својој окрутности и цинизму превазишли све претходне облике осветничког насиља почињеног над човечанством“.

Милошевић није био светац, али докази који га повезују са геноцидима попут оног у Сребреници, доказано су лажни. Заправо, Сребреница је требало да буде „безбедна зона УН“, али миротворци УН су се, баш као и у Руанди, намерно повукли и омогућили масакр, а затим окривили Милошевића.

Откривање праве истине о умешаности УН у масакр у Сребреници, био је још један разлог зашто су транскрипти трибунала преправљани и цензурисани, али и разлог више који је допринео убиству Милошевића.

Пол Џозеф Вотсон

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Paštrović says:

  Pol Džozef Votson... a što bih ja, kukavac sinji, da mi ti nijesi oči "otvorio"? Paaa... barem ti to nije nikakav problem da postaneš Srbin, i da se javno izjasniš da ne želiš više da pripadaš tako pokvarenom, mučkom i zvjerskom narodu u kom si se rodio. Ti bi bio Srbin u prvom koljenu, koji bi znao otkuda i od kojih potičeš. Tvoji praunuci i čukununuci bi bili - Srbi! Jer - Srbin nije samo ljudsko biće, to je prije svega karakter... duša... its. Dobra ili loša, dabome. Ne bi to bilo tvoje izdajstvo tvog naroda, nego putokaz tom tvom narodu kako treba da čini u budućnosti. A da li je Milošević bio svetac, to ćemo tek da saznajemo... i da to osjetimo po usranoj i glavi i guzici! Neki su imuni na sve, pa i na saznavanje.

 2. Srbska says:

  Au gospodine Paštrović kad bi ste samo znali koliko ste upravu , da nekakav običan američki građanin želi da bude otporan kao srbin pa i više.Ali eto zadesi ih to što mora jer nemaju kuda pa bi sad i da žele a dok je bilo vreme razmišljali su o novcu umesto da misle o sebi dok njihovi šefovi bombarduju nas. Samo istini za volju , onaj komunistički srbin nije bio dobar i morao je da preobuče košuljicu iznutra u pravoslavnog srbina da bi shvatio pravu meru svega. I kao što Gospod Bog reče " stojte i ja ću se boriti za vas ,stojte mirno i videćete spasenje Gospodnje". Tako danas , 15 godina nakon bombardovanja Srbije i 25 godina od početka svih tih ratova u nas , mi stojimo ,sedimo , radimo , molimo se i gledamo spasenje Gospodnje , odajući slavu i počast umrlim i živim junacima odbrane srbstva. Za to vreme, antiglobalisti širom sveta "kunu se u naše ime" i rade na pročišćenju duše svih naroda sveta ,naročito zapadnog sveta. "Kamen koji odbaciše zidari onaj posta glava od ugla i to bi divno u očima našim.Ko na njega zapne -pašće , na koga on padne- slomiće ga"

 3. nikyy says:

  Milosevicu treba dati orden hrabrosti posumno jer nijedan od ovih posle njega nije da mu cipele cisti jer su svi izdajnici i prodate duse za sicu Ponos iSrpstvo nemaju cenu zato je milosevic i otrovam

 4. ljubisav says:

  Bog da mu dusu prosti,Kako radimo tako nam se vraca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u