Ovo je Marko Milićev koji je osumnjičen da je ubio Luku Jovanovića!

Ovo je Marko Milićev koji je osumnjičen da je ubio Luku Jovanovića!

18 августа 2014

milicev-marko _620x0Marko Milićev (33), koji se nalazi u bekstvu, u Turskoj, „mini kantrimenom“ je ubio Luku Lovanovića.

Milićev je bio član „Zvezdarskog klana“. Nekada se prezivao Marković, a zbog krivičnih dela koja je počinio osuđen je u zemlji i inostranstvu. Zbog pokušaja ubistva 2002. godine osuđen je na 3.6 godina zatvora, a nešto više od dve godine „ležao“ je i u Nemačkoj.

– Ubica je lociran, koristio je svoj pasoš pri ulasku u Tursku, čekali smo podnošenje krivične prijave da bismo mogli da se obratimo Turskoj – rekao je ministar Stefanović na konferenciji za novinare.

Pre nesreće, Milićev se nalazio na splavu „Lasta“, a zajedno sa društvom uputio se ka splavu „Fristajler“ i tada je kolima udario Luku Jovanovića.

Policija i dalje traga za samim vozilom i očekuje se da će biti pronađeno u blizini lokacije na kojoj su se poslednji put zaustavili. U sakrivanju vozila učestvovale su dve osobe.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. miki says:

    svakom olosu pa i ovam treba suditi na smrt javnim vesanjem na terazijama,kako kriminalcima tako i izdajnicima ,politicarima itd.e onda ce se red zavesti u zemlj Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u