ОВО ЈЕ РАЗЛОГ због чега се ЕРДОГАН извинио ПУТИНУ!

OVO JE RAZLOG zbog čega se ERDOGAN izvinio PUTINU!

28 juna 2016

konvoj_sirija_jutjubRuska avijacija tokom čitavog dana gađa sever Alepa napadajući pojačanja Al Nusre koja pokušavaju da dopru do linije fronta.

Rusi su od jutra izvršili više od 30 napada na položaje terorista i puteve u planinama Hadarat i Anadan.

Sirijska arapska armija, specijalne jedinice Tigrove snagem predvođene komandantom Suheil al Hasanom zaposeli su zapadne i južne delove Malah farmi i potpiskuju jake snage Al Nusre. Prema još nepotvrđenim izveštajima, Tigrove snage su probile liniju fronta na nekoliko mesta.

Operacija ima za cilj ovajanje naselja Hadarat i potpuno odsecanje terorista koji se nalaze u samom Alepu od ostatka svojih snaga. Ukoliko ofanziva na severu uspe to će biti uvod u potpunu propast terorista  u Alepu.

Sirijski predsednik Bašar Al Asad nedavno je rekao da će u Alepu propasti sve Erdoganove nade, aludirajući na veze Turske sa Al Nusrom i Slobodnom sirijskom armijom. Ukoliko teroristi Al Nusre i SSA izgube bitku za Alepo, oni više neće držati ni jedan veliki grad u Siriji.

Slučajno ili ne, baš kada je ofanziva SAA počela da pravi uspehe na severu Alepa, Erdogan se izvinuo Putinu.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    M:-Cudno,neki pisu da Asadova sirijska vojska pusi kod Alepa i Rake navlakusu koja im zalazi iza ledja ako to uspiju zatvoriti.Vidjet ce mo sto je istina.

  2. sumadinac says:

    ovo je zesci rat nego kad je hitler napo rusiju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *