„ОВО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК“: Исламска држава објавила видео у ком најављује нове нападе! (ВИДЕО)

„OVO JE TEK POČETAK“: Islamska država objavila video u kom najavljuje nove napade! (VIDEO)

14 novembra 2015

692588_napad-pariz_ffIslamska država objavila je video-snimak u kojem Francuskoj preti novim talasom napada, najavljujući nove eksplozije u toj zemlji.

Snimak je osvanuo svega nekoliko sati nakon što su u sinhronizovanim napadima teroristi ubili više od 120 ljudi u Parizu.

Medijsko krilo IS, Medija centar Al-Hajat, uputio je tu pretnju preko ekstremiste koji je pozvao muslimane u Francuskoj da izvode napade.

„Sve dok nastavljate da bombardujete, nećete mirno živeti. Bojaćete se da idete i do pijace“, rekao je jedan ekstremista na arapskom, okružen drugim pripadnicima IS, navodi britanska agencija Rojters.

Ruski TAS S preneo je saopštenje medjunarodne organizacije SITE, koja prati aktivnosti islamista na internetu, da nijedna teroristička grupa nije do sada preuzela odgovornost za napade.

„Nalozi koje koriste ekstremisti na društvenim mrežama prepuni su pozitivnih komentara o terorističkim aktivma u Parizu od 13. novembra. Spekuliše se koja grupa stoji iza njih. Mnogi korisnici pretpostavljaju da je to IS“, navodi se u saopštenju te organizacije.

Video-snimak u kojem ISIS preti Francuskoj možete pogledati klikom OVDE.

(Blic)

KOMENTARI12 komentara

 1. werhqo says:

  šarli ebdo napravite sad karikaturu, kao za Ruske žrtve na Sinaju!!!!

 2. Lady Gaga says:

  VUČIĆU, JEBALI TE IMIGRANTI IZ SIRIJE I NJIHOVA ŠUGAVA DECA, DIŽI BRE TU ŽICU I TURAJ MITROLJEZE NA G RANICU, A VI SRBI ZAPITAJTE SE ČIJI NOVAC JE PICOUSTI DAO TURCIMA U SREBRENICI.

 3. Za Srbiju says:

  Lady Gaga, pozdravljam tvoj komentar!

 4. Usro Čavoglavonja says:

  AJMO MUSLIMAJMUNSKI DEGENERICI, PALITE NACISTIČKU EU, IONAKO STE ISTI ŠLJAM I JEDNI I DRUGI

 5. miroslav says:

  Lady,nemamo zicu al imamo slaninu pa da vidimo ko bi prosao!Sta me rat u bosni nauci majku im...

 6. Goran says:

  Islamsaka drzava citaj CIA , odnosno USA

 7. Lady Gaga says:

  E, PICOUSTI, U MOJE IME NEMOJ DA SPUŠTAŠ ZASTAVU NA POLA KOPLJA, JA NISAM U ŽALOSTI. P.S. KOGA SI TI PITAO DA NAŠE NOVCE DAJEŠ POTURICAMA U SREBRENICI?

 8. Lady Gaga says:

  E, PICOUSTI, U MOJE IME NEMOJ DA SPUŠTAŠ ZASTAVU NA POLA KOPLJA, JA NISAM U ŽALOSTI. P.S. KOGA SI TI PITAO DA NAŠE NOVCE DAJEŠ POTURICAMA U SREBRENICI? Bem ti lebac...

 9. Meri says:

  Islamska država je teroristička država, koja služi da uvodi teror i haos. Muslimani su samo sredstvo u rukama onih koji su pravi neprijatelji celog sveta. Pravo pitanje je ko su oni koji će nas braniti od napada Islamske države? Kojim ćemo se to spasiocima i to na brzaka baciti u zagrljaj? Verovatno tim istim koji su sponzorisali i napravili i ID.

 10. Lady Gaga says:

  Meru, n branićemo se sami i uz pomoć ćaće Putina. I prestanite bre svi da slinite ko pičke neke, treba se bre za Kosovo spremati.

 11. Meri says:

  @Lady Gaga Nisi me razumela, ne mislim bukvalno ko će nas braniti, nego da je sve to igra. Veliki gazda nam šalje svog ISIS napadača, pa nam taj isti gazda šalje i svog branioca NATO i ostale. Ako budemo jako napadnuti dopašće nam se konačno i NATO.

 12. marko says:

  NE PROVODI OVO ISLAMSKA DRZAVA TO NE POSTOJI VEC BI REKAO VOJNE BAZE NATO U FRANCUSKOJ I BELGIJI, VISOKOBRIZGANTNI EXPLOZIV MOGU PRAVITI SAMO VOJNI STRUCNJACI U OVOM SLUCAJU NATO ODATLE ONI KRECU U FRANCUSKOJ.DA FRANCUSKA NIJE U NATO U NE BIH OVO BILO NEKO VREME JE BILA VAN NJEGA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *