ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Масони се изјаснили у вези Косова!

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Масони се изјаснили у вези Косова!

10 августа 2018

Велика енглеска ложа још средином јуна одлучила да казни албанске масоне због инвазије на јужну српску покрајину. Ово би могао бити озбиљан аргумент у српским рукама.

У борби за Косово и Метохију Србија је, потпуно неочекивано, добила подршку британских масона који су осудили албанску инвазију на српску покрајину.Велика енглеска ложа одлучила је још средином јуна ове године да казни албанске масоне због ‘инвазије на српску покрајину’, открива Информер. Британски масони истичу да су јако забринути због дешавања на Косову, које је проузроковало велико узнемирење и у другим ложама у региону, па због тога чак планирају и да повуку признање Велике ложе Албаније.

Дипломатски стручњаци, наши саговорници, оцењују да је ово веома добра вест јер масони, којих има свуда по свету и који пажљиво прате шта раде колеге, имају довољно моћи да лобирају за Србију.

Не треба журити

У саопштењу Велике енглеске ложе пише да односи са Великом ложом Албаније морају бити суспендовани.

“ Односе са Великом ложом Албаније треба суспендовати због акција које су предузете на Косову, а које сматрамо инвазијом на територију Србије. Пошто је размотрила акцију Велике ложе Албаније и узела у обзир узнемирење које је ова инвазија проузроковала у сестринским великим ложама у региону, Одбор сматра да је у најбољем интересу ове Велике ложе да повуче признање Велике ложе Албаније. Велика ложа гласала је накнадно да ова одлука има тренутно дејство“, наводи се у допису које је потписао Дерек Динсмор, канцелар Велике ложе Енглеске.

Коментаришући ове наводе, бивши шеф дипломатије Владислав Јовановић каже да масони данас у свету немају утицај какав су имали раније, али да их свакако не треба потцењивати.

– Масони имају пипке у свим утицајним сферама, укључујући и политику. Ако је тачно да су суспендовали Албанију због неприхватљивог отимања дела Србије, онда би то требало да буде искоришћено. Требало би контактирати руководства тих великих ложа, па бисмо самим тим проширили и приказали другачији међународни поглед на Косово. Наравно, не треба журити са закључцима, али овај потез британских масона заслужује пажњу – подвлачи Јовановић.

Криминалне активности

Аналитичар Саша Боројевић такође сматра да су масонске ложе организоване тако да имају изузетне лобистичке могућности.

– Свака масонска организација окупља бројне моћне, пословне и остварене људе. Они имају велики утицај у друштву, па се самим тим доводе у везу са политичким утицајем… Уколико је истина да је лондонска масонерија суспендовала Велику ложу Албаније, онда то сигурно нису политички разлози, већ је реч о криминалним активностима албанских масона – уверен је Боројевић.

(Информер)

KOMENTARI12 коментара

 1. Get says:

  Masoni su, bre, tradicionalni "prijatelji" Srba. Zato i jesmo gde smo. Sikter,vaša pomoć mnogo boli i košta. Još UK,jbt!!!

  • Za Srbiju says:

   Trebalo im 10 godina da se sete. Gde su bili kada je Britanija priznala tzv.nezavisnost Kosova? Ovo je samo jedna od gluposti DEZinformera.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   masoni su hrpa degenerika.

 2. Get says:

  Masoni su, bre, tradicionalni "prijatelji" Srba. Zato i jesmo gde smo. Sikter,vaša pomoć mnogo boli i košta. Još UK,jbt!!!

 3. kiki_ ćeraćemo se says:

  Pa koliko mnogo je bilo a čak i danas ima dosta Srba koji su masoni, pravo čudo bi bilo da ne kažu koju dobru za srpsku teritoriju i nazdrave u naše ime. A uskoro će i Benjamin Netanjahu da dođe u Srbiju. Sve u svemu džaba nama to neko lepo mišljenje kada nbam Toni Bler i ostatak Engleske ruše temelje po tradiciji od kada znaju za nas. Masoni na žalost nisu svesni da su odbcili kamen od ugla koji je temelj za njihov hram a to je Isus Hristos. U Bibliji piše:"Zidari koji odbaciste kamen koji posta kamen od ugla." Svako od nas će primiti platu po delima našim.

 4. goran says:

  Ovo je najkomicniji tekst koji sam ikada procitao, masoni vole Srbe, idi begaj, daleko vam lepa kuca.

 5. gaga says:

  Bolje da se odmah crnim tamjanom okadimo!

 6. Miraš says:

  Informer hvali nama britanske masone, a u interesu V.B. te i onog dečka što je nekad radio u britanskoj gvoždjarskoj radnji.

  • goran says:

   Svaka ti se pozlatila. Svi rade za Vucka: EU, Putin, a sada uskacu i masoni, samo da predamo Kosovo, a potom i ostalo, deo po deo.

 7. Zlatibor says:

  Izvor: Informer A sada pogledajmo istini u oči: Iza zatvorenih vrata: Moćnici odlučili o sudbini sveta Ana Brnabić u Torinu – Bilderberg grupa odlučila o sudbini sveta – 12 tema konferencije

  • Ne odlučuju ljudi says:

   o sudbini sveta već onaj od gore, On vidi sve, sve vide oči sudbine...

 8. Srpski Mason says:

  Ovo je posledica uticaja Regularne Velike Lože Srbije, koja je mislim možda i jedina institucija u Srbiji koja ima ingerencije na celokupnoj teritoriji države Srbije. Ako posetite sajt Ujednijene Velike Lože Engleske moći ćete da vidite da na spisku priznatih Velikih Loža nema Velike Lože Albanije tj. da je obrisana :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u