ОВО СЕ ДЕШАВА ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ! Руси открили ТАЈНЕ – Објављена специјална емисија ПУТИНОВИХ KОМАНДОСА (ВИДЕО)

ОВО СЕ ДЕШАВА ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ! Руси открили ТАЈНЕ – Објављена специјална емисија ПУТИНОВИХ KОМАНДОСА (ВИДЕО)

13 децембра 2019

Први пут у историји Оружаних снага Русије Министарство одбране скида вео тајне са система борбене припреме руских снага за специјалне намене. Ексклузивну серију специјалних репортажа „Вод“ емитује званични сервис Министарства одбране Русије – телевизија „Звезда“.

Војници не откривају своја имена и место где служе. Они треба да покажу највиши степен физичке и борбене спремности, као и техничка знања. Не само да морају да пресретну беспилотну летелицу противника, него морају да знају како да је искористе и сазнају где се налази противник.За веома кратко време млади поручници су научили да пуцају као артиљерци, скачу са падобраном као припадници ваздушно-десантних снага, управљају свим врстама војних возила. Савладали су практичне вештине како би могли да се снађу у свим околностима у борбеним условима.

Током обављања борбених задатака, одређене су вође. На пример, Анастасија је имала огромну жељу да учествује у експерименталном програму. Она је надређена тиму од 19 мушкараца.

Трећи дан смо на ногама, устајемо у један после поноћи. Ваљамо се у блату, прљавштини, али то нас не плаши – истиче она. У групи се издваја и извиђач Денис. На полигону је украо војни камион „Kамаз“ и на превару успео да се са групом увуче у штаб условног противника.

Официри треба да прођу пет врста тестова – да дођу до тајних докумената, да униште штаб и складиште са муницијом, да направе заседу и да изведу напад у позадини противника.

Учесници извршавају задатке као тим, али инструктори оцењују сваког понаособ. На тај начин се јача такмичарски дух код младих официра.

Kако време одмиче, напетост у тиму јача. На крају ће остати само 20 најбољих и најспремнијих. Kо ће имати среће да буде део елитне јединице и какви изазови чекају такмичаре, гледаћете у наставку ексклузивне серије специјалних репортажа „Вод“, које емитује телевизија „Звезда“.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Dare says:

    Zasto u svim medijima kad se govori o rusiji naslovi su tipa putinovo ovo, putinovo ono. Nije Rusija privatne drzave, a ni putin nije teski autokrata.deluje mi kao perfidno omalovazavanje rusije i njeno prestavljane kao dobre diktature jednog coveka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u