ОВО СЕ ДЕШАВА ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ! Руси открили ТАЈНЕ – Објављена специјална емисија ПУТИНОВИХ KОМАНДОСА (ВИДЕО)

OVO SE DEŠAVA PRVI PUT U ISTORIJI! Rusi otkrili TAJNE – Objavljena specijalna emisija PUTINOVIH KOMANDOSA (VIDEO)

13 decembra 2019

Prvi put u istoriji Oružanih snaga Rusije Ministarstvo odbrane skida veo tajne sa sistema borbene pripreme ruskih snaga za specijalne namene. Ekskluzivnu seriju specijalnih reportaža „Vod“ emituje zvanični servis Ministarstva odbrane Rusije – televizija „Zvezda“.

Vojnici ne otkrivaju svoja imena i mesto gde služe. Oni treba da pokažu najviši stepen fizičke i borbene spremnosti, kao i tehnička znanja. Ne samo da moraju da presretnu bespilotnu letelicu protivnika, nego moraju da znaju kako da je iskoriste i saznaju gde se nalazi protivnik.Za veoma kratko vreme mladi poručnici su naučili da pucaju kao artiljerci, skaču sa padobranom kao pripadnici vazdušno-desantnih snaga, upravljaju svim vrstama vojnih vozila. Savladali su praktične veštine kako bi mogli da se snađu u svim okolnostima u borbenim uslovima.

Tokom obavljanja borbenih zadataka, određene su vođe. Na primer, Anastasija je imala ogromnu želju da učestvuje u eksperimentalnom programu. Ona je nadređena timu od 19 muškaraca.

Treći dan smo na nogama, ustajemo u jedan posle ponoći. Valjamo se u blatu, prljavštini, ali to nas ne plaši – ističe ona. U grupi se izdvaja i izviđač Denis. Na poligonu je ukrao vojni kamion „Kamaz“ i na prevaru uspeo da se sa grupom uvuče u štab uslovnog protivnika.

Oficiri treba da prođu pet vrsta testova – da dođu do tajnih dokumenata, da unište štab i skladište sa municijom, da naprave zasedu i da izvedu napad u pozadini protivnika.

Učesnici izvršavaju zadatke kao tim, ali instruktori ocenjuju svakog ponaosob. Na taj način se jača takmičarski duh kod mladih oficira.

Kako vreme odmiče, napetost u timu jača. Na kraju će ostati samo 20 najboljih i najspremnijih. Ko će imati sreće da bude deo elitne jedinice i kakvi izazovi čekaju takmičare, gledaćete u nastavku ekskluzivne serije specijalnih reportaža „Vod“, koje emituje televizija „Zvezda“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dare says:

    Zasto u svim medijima kad se govori o rusiji naslovi su tipa putinovo ovo, putinovo ono. Nije Rusija privatne drzave, a ni putin nije teski autokrata.deluje mi kao perfidno omalovazavanje rusije i njeno prestavljane kao dobre diktature jednog coveka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *