ОВО СУ АМЕРИЧКИ САВЕЗНИЦИ И ПРИЈАТЕЉИ: Побуњеници у Сирији одсекли детету главу (ВИДЕО)

OVO SU AMERIČKI SAVEZNICI I PRIJATELJI: Pobunjenici u Siriji odsekli detetu glavu (VIDEO)

19 jula 2016

dete-američki-prijateljiOvo je dokaz američkog delovanja u svetu!

„Umereni pobunjenici“ u Alepu koje podržava Amerika, a koji se bore protiv sirijskog predsednika Bašara El Asada i regularne Vojske Sirije odrubili su glavu dečaka koji, kako se navodi, nema ni 12 godina!

Američke prijatelje je odao snimak koji se danas pojavio, gde se vidi svaki detalj ovog, u najmanju ruku bolesnog i idiotskog čina odsecanja glave deteta, uz povike Alahu akbar.

Oni su ovo jadno dete monstruozno preklali jer su ga optužili da će postati borac palestinske paravojne formacije koja podržava Asadov režim!

Do takvog zaključka su došli jer je dete bilo u kampu za izbeglice Handarat u severnom Alepu koji je ispunjen Palestincima koji su ostali bez svojih domova!

Pogledajte ovaj monstruozni čin kretenčina i izopačenih bolesnika – velikih američkih prijatelja (upozoravamo da je video veoma uznemirujući):

KOMENTARI9 komentara

 1. Slobodanka says:

  Primećuje se da SAD saradnju sa džihadistima dvolično krije, malo ih hapse i likvidiraju, a još više ih podržavaju i rezultat je da je u svetu sve više terorista i haosa. Da li mi zato idemo ka EU da nam ovakvi teroristi i njemu slični nasele što pre Srbiju, kao što vidimo uz izbeglice ubačeni su i teroristi, a postoje od ranije i spavači. Kad udjemo u EU, po propisima EU stranci mogu da se masovno i sa lakoćom naseljavaju po Srbiji. Kad počnu da nas likvidiraju biće "AJME, JAJME, PA MI TO NISMO ZNALI !!!". Aleksandar Veliki od naših prijatelja Amerikanaca uvozi Gvantanamo zatvorenike, za koje ne znamo ko su. Da li je Lavdrim Mudžaheri sad u gostima kod Amerikanca Zajeva u Makedoniji? Bilo je nekih nagoveštaja da će u Makedoniji početi rat krajem leta. Da li će Lavdrim i njegovi biti udarna sila? Kosovski kralj džihada je u Skoplju - za njega se ranije pisalo da je ubijen, ali nije, vest da je medju živima objavljena je krajem prošle godine. Najpoznatiji balkanski džihadista Lavdrim Mudžaheri (26) sa Kosova, koga su američke vlasti stavile na listu najtraženijih terorista, vratio se krajem prošle godine i pojavio se u Makedoniji, krije se na području Skoplja Mudžaheri je do 2010. godine radio kao prevodilac u NATO bazi "Bondstil" kod Uroševca, otakle ga je NATO poslao u trening kamp u Avganistanu, gdje je ostao dve godine.On se u međuvremenu povezao sa islamskim radikalnim grupama i vratio na Kosovo, gde je formirao udruženje "Islamska omladina", a potom je otišao da se bori na strani terorističke organizacije Front Al Nusra u Siriji. http://www.telegram.hr/politika-kriminal/isis-je-objavio-video-jednog-od-najokrutnijih-smaknuca-koje-su-ikad-izveli/

  • dimce says:

   Malo kasnis sa informacijama : Pre neki dan "Lavdrim" je sedeo u jednom kaficu u Beogradu , Pogodi s kim ? sa Draganom Daravelski Vas "veliki" srbin,bivsi sef carine u Makedoniji,A inace SAMO KRETENI ne veruju da amerika igra "kur-tasak" sa celim svetom sem sa kimom,

 2. Miraš says:

  SEKIRA KAO ORUŽJE HIBRIDNOG RATA - 18.07.2016 - Nemačka............. Ispostavilo se da je čovek koji je napao putnike u vozu u Nemačkoj, izbeglica iz Avganistana. Sedamnaestogodišnji Avganistanac je nedavno stigao u Nemačku i u početku je bio smešten u centru za izbeglice, nakon čega je smešten u hraniteljsku porodicu. Rečeno je da je mladić u svojoj sobi imao zastavu Daeša, koji je već preuzeo odgovornost za napad. Zlo liberalizma. Napad u bavarskom vozu pokazuje neuspeh migracione politike EU i posebno Nemačke. Zajedno sa izbeglicama u Evropu je stiglo na hiljade islamista. Pored toga, vahabijske mreže postoje i među migrantima iz druge i treće generacije. Liberalna ideologija, prema kojoj identitet doseljenika nije od značaja, već pre svega činjenica njihove pripadnosti ljudskom rodu ("ljudska prava"), samo potpomaže privlačenju nove mase iz zemalja Trećeg sveta, koja se neprijateljski odnosi prema normama koje dominiraju modernim evropskim društvom. Element hibridnog rata. Napad u Nemačkoj dogodio se nekoliko dana nakon krvavog terorističkog napada u Nici, u Francuskoj. Daeš je za ovaj teroristički napad, takođe, preuzeo odgovornost. Pojačane terorističke aktivnosti, uključujući i kontrolisanje pojedinaca preko medija i socijalnih tehnologija predstavlja element strategije hibridnog ratovanja Sjedinjenih država u Evropi (protiv Francuske i Nemačke posle Bregzita), u Evroaziji (događaji u Jermeniji, Kazahstanu, državni udar u Turskoj). Treba očekivati nove terorističke napade u ovim zemljama. Rusija se takođe nalazi u rizičnoj grupi.

  • dimce says:

   O cemu sluzi ova tvoja analiza?Ko su zrtve terora? Oni isti sto su VEROVALI da SRBI na KOSOVU,PRE toga u BOSNI, I u HRVATSKOJ cine teror ,tako da sad ih uopce ne treba zaliti VEC Savetovati da i oni sami sebe zastite sa jednu "5to OKTOBARSKU (bager)revoluciju i svrgnu sa vlasti ove njihove "DEMOKRATSKE" vlasti sto seju SMRT na svaku stranu po celom svetu,

   • Miraš says:

    Ima i našeg sveta koji radi u Evropi. Tekst govori da će biti novih terorističkih napada.

 3. Svetislav says:

  Još jedan dokaz veze između tatarsko usraških crkotina i išljamskih divljaka (bušnjaka i arnautskih buza)! To se videlo i na njihovoj zajedničkoj vezi i zločinima nad decom!

 4. Miraš says:

  “CIA, SNAJKA, CIA!” - 19.07.2016 - Srbija..... U Srbiji se za tridesetak godina ludila nakotilo raznog ološa – od onog koji se kao ološ rodio, do onog kome nije teško da postane ološ. Kao što su hipici na vlasti upropastili Evropu, tako su lažne patriote upropastile Srbiju. Nije važno da se seže mnogo u prošlost – važno je da se utvrdi princip po kome “rade” ti razni ološi. .....Na današnji dan, pre 161 godinu, rođen je Živojin Mišić, veliki srpski vojskovođa i vojni strateg, čije se vojne doktrine izučavaju u svim ozbiljnim vojnim školama. Kada ga je Kralj poslao u Englesku, da štiti srpske interese, on je Vladiki Nikolaju rekao: “Na Zapadu su psi pušteni, a čovek je vezan”. Taj i takav Zapad, a ne neki drugi, stigao je i u Srbiju. Heroji su vezani, ili su u Hagu, ili dva metra pod zemljom ili negde-ko-zna-gde, dok su kerovi i keruše pušteni s lanca i pomažu (besvesno) CIA kampanje. Možda misle da rade nešto dobro kada prozivaju CIA poslušnike, ali ne rade ništa dobro, nego se spuštaju na nivo rialiti programa i španskih serija, a to je daleko od srpskog dostojanstva. Što ih pre napusti egocentrično manijačenje i jurnjava za ličnom koristi od nečega ili nekoga, biće im lakše da se sastave i sa sobom i sa drugima, koji misle da ovo nije američka ili engleska prćija, nego stara, jedna od najstarijih i najčasnijih država. Onda će stvarno moći urade nešto, umesto što bez mozga pomažu atlantističkim okupatorima.

  • Miraš says:

   Ceo tekst na: http://katehon.com/sr/article/cia-snajka-cia

 5. VLADIMIR PUTIN says:

  OVI DZIHADISTI SU ISTI KAO HRVATSKE USTASE!!! BRACA PO ZLOCINU I SADIZMU,KLANJE I SECENJE GLAVA I DELOVA TELA!!! RATNI SPECIJALITETI ISLAMSKE DRZAVE I NEZAVISNE DRZAVE HRVATSKE!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *