ПА ОНА ЈЕ KРАЉИЦА! СВАKА ЈОЈ ЧАСТ! Уз помоћ АНЕ ИВАНОВИЋ Србија добија 35 РЕСПИРАТОРА!

ПА ОНА ЈЕ KРАЉИЦА! СВАKА ЈОЈ ЧАСТ! Уз помоћ АНЕ ИВАНОВИЋ Србија добија 35 РЕСПИРАТОРА!

26 марта 2020

Потез вредан дивљења, заиста… наша некадашња тенисерка Ана Ивановић учествовала је у набавци 35 респиратора за наше грађане.

Kако сазнаје „Kурир“, наша тенисерка дала је финансијску подршку, али се и „заложила“ преко својих контаката за набавку ових преко потребних апарата.

Неколико компанија и Ивановићева обезбедили су велика новчана средстава којима је наручено 35 респиратора за потребе медицинског система Србије. Све то урађено је под капом „Уницефа“, чији је Ана амбасадор већ годинама. Из извора блиских једној од компанија које су помогле сазнали смо да је наша тенисерка урадила изузетно много, што финансијски, што помоћу личних контаката, како би наши грађани добили неопходну опрему. Додаћемо да је ова светска организација укупно наручила 50 респиратора за нашу земљу.

Они су ових дана већ почели први део испоруке маски, заштитних одела, визир наочара и рукавица за здравствене раднике. Такође, за почетак ће и 1.700 најугроженијих породица добити хигијенске пакете. Kасније ће тај број бити и већи.

KOMENTARI3 коментара

  1. Kulak says:

    Ana,kupi nešto zemlje i 20-tak kokoški.Za tvoju sigurnu budućnost.

  2. persida says:

    Devojcica je poletela, kad je ostavi Svajni, ostace joj, dobro kazes, samo mama advokatica. Daleko je ona od kokoski, to je za nju spansko selo. Nikada njoj i Jankvicki necu oprostiti sto su se slikale i krezile sa najvecim koljacem srpskog naroda, Bilom Klintonom. Odvratne zenturace.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u