ПАЦОЛИ ПРЕТИ НА ФЕЈСБУКУ: Србија ће платити за свако негативно понашање према Косову

ПАЦОЛИ ПРЕТИ НА ФЕЈСБУКУ: Србија ће платити за свако негативно понашање према Косову

6 новембра 2018

Заменик премијера и министар спољних послова тзв. Косова Беџет Пацоли изјавио је да је успостављањем увозних мера почела примена једног пропорционалног приступа у односу према Србији чиме ће она, како је рекао, схватити да ће за свако негативно понашање према Косову и претње прво она да плаћа.„Већ неко време стално извештавам европске институције о скандалозном понашању Србије и њених институција против људских слобода и економских слобода грађана Косова“, написао је Пацоли на Фејсбуку.

Како преноси РТК, Пацоли је рекао да је данашња одлука о увозним мерама знак да је „дошао крај стрпљењу Приштине“, те да ће сада „Србија схватити да за свако њено негативно понашање, штетно и претеће према Косову, постоји цена коју ће да плаћа“.

Додао је да ће та пракса важити за трговину, за економију, за правосуђе, за безбедност, за спољну политику и дипломатију.

KOMENTARI5 коментара

  1. Lekar says:

    Proći ćeš ko Liverpul na Marakani pacove preparirani.

  2. Nebeska Srbija says:

    Ovaj stvor je homoseksualac..da ne preti mozda na taj nacin?

  3. Velika Metla says:

    "Лаки" је неВрозан! Ако! И треба! Ви сте шлихтаро код Срба толико испунили "бонус"да када се заврши игранка нећемо моћи бити једни поред других,јер ће неко морати нестати!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u