ПАЦОЛИ ПРЕТИ НА ФЕЈСБУКУ: Србија ће платити за свако негативно понашање према Косову

PACOLI PRETI NA FEJSBUKU: Srbija će platiti za svako negativno ponašanje prema Kosovu

6 novembra 2018

Zamenik premijera i ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli izjavio je da je uspostavljanjem uvoznih mera počela primena jednog proporcionalnog pristupa u odnosu prema Srbiji čime će ona, kako je rekao, shvatiti da će za svako negativno ponašanje prema Kosovu i pretnje prvo ona da plaća.„Već neko vreme stalno izveštavam evropske institucije o skandaloznom ponašanju Srbije i njenih institucija protiv ljudskih sloboda i ekonomskih sloboda građana Kosova“, napisao je Pacoli na Fejsbuku.

Kako prenosi RTK, Pacoli je rekao da je današnja odluka o uvoznim merama znak da je „došao kraj strpljenju Prištine“, te da će sada „Srbija shvatiti da za svako njeno negativno ponašanje, štetno i preteće prema Kosovu, postoji cena koju će da plaća“.

Dodao je da će ta praksa važiti za trgovinu, za ekonomiju, za pravosuđe, za bezbednost, za spoljnu politiku i diplomatiju.

KOMENTARI5 komentara

 1. Lekar says:

  Proći ćeš ko Liverpul na Marakani pacove preparirani.

 2. milorad says:

  nećemo ga još dugo gledati i slušati.

 3. Nebeska Srbija says:

  Ovaj stvor je homoseksualac..da ne preti mozda na taj nacin?

 4. Velika Metla says:

  "Laki" je neVrozan! Ako! I treba! Vi ste šlihtaro kod Srba toliko ispunili "bonus"da kada se završi igranka nećemo moći biti jedni pored drugih,jer će neko morati nestati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *