ПАНИКА У СРЕДИШТУ НАТО: Стање алармантно!

ПАНИКА У СРЕДИШТУ НАТО: Стање алармантно!

9 марта 2020

НАТО је данас саопштио да је један члан њиховог особља, који је радио у седишту Алијансе у Бриселу, позитиван на КОВИД-19.

Како се наводи у саопштењу, он се вратио са одмора у северној Италији и осећао се лоше крајем прошле недеље.Тестиран је након што су се појавили симптоми налик грозници и тренутно се налази у изолацији код куће.

У саопштењу се додаје да су у року од неколико минута од како су добијени резултати, обавештене све његове колеге.

„Они су радили од куће крајем прошле недеље и настављају то да чине. Сви чланови особља у седишту НАТО су, такође, обавештени о потврђеном случају“, наводи се у саопштењу и додаје да НАТО наставља да прати ситуацију и да ће предузети све неопходне мере.

У саопштењу се истиче да је НАТО већ предузео превентивне мере у свом седишту, како би осигурао безбедност особља и посетилаца, на основу смерница Светске здравствене организације у сиљу смањења ризика даљег ширења инфекције.

То, како се напомиње, укључује привремену суспензију путовања за одређене чланове особља, подстицање запослених да раде од куће, и привремену суспензију групних посета седишту НАТО у Бриселу.

„НАТО остаје у блиском контакту са белгијским властима“, поручује се у саопштењу.

KOMENTARI2 коментара

  1. Slobodanka says:

    OVO JE DOBRA PRILIKA DA BUDE ZATVORENA NATO KANCELARIJA ZA VEZU USRED MINISTARSTVA ODBRANE SRBIJE, I TO ONE VOJNO NEUTRALNE SRBIJE. Koronavirus će u praksi neutralisati SUMNJE U VOJNU NEUTRALNOST, postaviće stvari na mesto.

  2. doktrina soka says:

    Uzgleda da ce Nato napadat Rusiju preko video igrica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u