ПЛАНОВИ АМЕРИКЕ И УКРАЈИНЕ ИЗАШЛИ НА ВИДЕЛО: Зеленски открио шта му је Трамп обећао!

PLANOVI AMERIKE I UKRAJINE IZAŠLI NA VIDELO: Zelenski otkrio šta mu je Tramp obećao!

26 septembra 2019

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u četvrtak da se predsednik SAD Donald Tramp založio za pomoć Kijevu da „povrati“ Krim.

Prema rečima ukrajinskog političara, on je Trampu govorio i o lepoti tog poluostrva.

– Verujem i čuo sam da se on slaže da je to naša zemlja i mi ćemo je vratiti. On je rekao: „Da, treba da radite, a mi ćemo vam pomoći“ – rekao je Zelenski, a citirala ga je UNIAN novinska agencija.Bela kuća nije komentarisala izjavu.

Vest dolazi usled političkih previranja u Americi koja su započela prošle nedelje nakon što su američki mediji objavili da je pokrenuta uzbunjivačka žalba, nakon što je Tramp tokom julskog telefonskog poziva pozvao Zelenskog da sarađuje u istrazi poslovanja Hantera Bajdena, sina Džoa Bajdena, sa lokalnom gasnom kompanijom.

Transkript razgovora je objavljen nakon što su demokrate pokrenuli zvaničnu istragu o zbog optužbi da je Tramp pritisnuo Zelenskog da ponovo otvori istragu kako bi povećao šanse u trci za ponovni izbor 2020. godine.

Prema republikanskim zakonodavcima, dokument dokazuje da Tramp nije prekršio nijedan zakon. Zelenski je takođe naglasio da ga Trump nije „pritiska“, dok je američki predsednik skandal nazvao „lovom na veštice“.

S druge strane Nensi Pelosi, predsednik Predstavničkog doma Kongresa, kao i ostale demokrate navode da je Tramp postupio nezakonito jer je zarad svoje političke kampanje tražio uslugu od strane države.

KOMENTARI3 komentara

  1. A akoM says:

    Tramp od Ukrajine nije tražio uslugu,nego poštivanje Zakona!Što"Demokrate"siluju?!?

  2. Gile says:

    Zelenski se baš obrukao, ako je verovati ovim transkriptima! Nije ništa manji kobac od svog prethodnika!

  3. Svetovid says:

    korisne budale samo treba da sprovode preevidjenu misiju da bi opravdali svoj identitet

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *