ПОБУНИЛИ СЕ И ИТАЛИЈАНИ У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Независно Косово је грешка, ТО ЈЕ ДЕО СРБИЈЕ!

POBUNILI SE I ITALIJANI U EVROPSKOM PARLAMENTU: Nezavisno Kosovo je greška, TO JE DEO SRBIJE!

14 januara 2016

EU-flag-Parliament-CC-EU-European-Parliament2012Kako je prenela ruska televizija RT, jedan od italijanskih poslanika u Evropskom parlamentu ušao je u sukob sa ljudima iz nemačkog kluba poslanika tokom rasprave o Kosovu.

Tačnije, u toku rasprave o izveštaju o napretku Srbije, poslanik Italije koga su ruski mediji nazvali Prodijem, obratio se u sali rečima „Šta li smo uradili!? Sada se vidi da je Kosovo bila greška, omogućili smo teroristima da prave kampove za obuku u srcu Evrope“.

Ovu raspravu čuo je na kratko i Mekalister, diplomata koji je podneo izveštaj o Srbiji, te je pokušavao da smiri stvar. Inače, Italija je uz Veliku Britaniju i Francusku zemlja koja se među prvima ocenjuje kao kandidat za izlaženje iz EU.

KOMENTARI15 komentara

 1. triglav says:

  to sam i ja uvek tvrdio: kosovo je deo srbije, kao i evropa, azija (uključujući i afriku) su jedan kontinent. ali niko me ne sluša.

 2. Apis says:

  Triglav, ti si najveći vrh.

 3. Apis says:

  Triglav Ti si vrh gluposti. Tvoj najveći uspeh je ako bar ti razumes sta si hteo da kazes. Ti dok ćutis neki misle da si glup ali kad progovoris svi znaju da jesi.

 4. triglav says:

  varaš se apise. to što sam rekao je istina. i razumeti češ je za nekoliko godina.

 5. triglav says:

  do tada, će možda shvatiti i činjenicu, da je i rusija u evropi.

 6. Blaženi Alojzije says:

  Zapadni dio Rusije do Urala jeste u Europi i tu je središte ruske države, te se zaista može reči da je Rusija i europska država. Međutim, što se ide dalje na istok, a naročito kada se pređe Ural, ubrzano nestaje svega onoga što čini europsku kulturu i civilizaciju, a u porastu su azijsko-stepske kulturne i civilizacijske vrijednost i to Rusiju čini i azijskom zemljom. Zato je pravilnije reči da je Rusija zemlja na razmeđu između Europe i Azije ili bolje, da je euroazijska zemlja.

 7. Milutin says:

  @Alojzije, tatarski bastardu rusofobni, ti ces da Ruse nazivas azijatima, mada je to kompliment, naspram civilizacije Evrope, koja je iznedrila necuvena ZLA. I nece vama neonacistima, Rusi zaboraviti vasu proslost, kao sto su tupavo-podlo-pogano bogumilski, zaboravili Srbi a renesans je izvorno Islamski, tj. ima korene u Cordobi. Cak je , mislim, u srednjovekovnoj Srbiji bilo naznaka, pretece renesansa ////////////// Blaženi Alojzije Says: a naročito kada se pređe Ural, ubrzano nestaje svega onoga što čini europsku kulturu i civilizaciju, a u porastu su azijsko-stepske kulturne i civilizacijske vrijednost i to Rusiju čini i azijskom zemljom.

 8. Blaženi Alojzije says:

  @Milutin Srbija nikada nije imala renesansnu ni baroknu kulturu, što se naravno primjećuje u vašem društvenom razvoju. Rusi su naši gospodarski partneri i s njima imamo zadovoljavajuću suradnju, tako da ne znamo što to imamo jedni drugima zaboraviti ili ne zaboraviti. Iako smo im uveli sankcije naša gospodarska komora uživa sve povlastice i privilegije u Moskvi. Nakon veličanstvenog državničkog posjeta Kini, gdje je naša predsjednica dočekana kao kakva carica, imamo i izvanredne odnose s Kinezima, koji su najavili velika ulaganja u Hrvatsku od kojih su neka već u završnoj fazi pripreme.

 9. Milutin says:

  OTKAČI , PROPAGANDISTIČKI TATARSKI BASTARDU !!! od ovih Tatara nemože da se diše. Srećom, bar ne možete da činite zijan u Rusiji, kao što ste nekad na Krimu i zabole me ona stvar za vaša uspehe u Kini. Laganje, sadizam, mržnja,... i prevara vam je ionako pod kožom

 10. Krajisnik says:

  Alojzije Blazeni nabijem te na pravoslavni! A to sto rusi ulazu u Hrvatsku trebalo bi da vas brine ustaska gamadi!

 11. Milutin says:

  poznata mi je vaša kradljiva, falsifikatorska,..tatarska istorija. prva hrv, knjiga a pisana na SLOVENAČKOM. Valjda je autor bio Vremec. u ostalo nema smisla da ulazim...

 12. Civutski penicilin says:

  Alojzije, hel ima sta novo na Golanskoj Visoravni? Ni talmud vam nece pomoci

 13. Milutin says:

  evo vam na slici vaseg prvog poglavnka neovisne, kako se slika sa masonskim pozdravom . Verovatno Hazar poreklom. Kao sto su mahom svi bili stranci, koji su stvarali vasu tatarsku istoriju. Pocevsi od Ritera pa do Hazara Franka, oca ustaskih pravasa http://www.nspm.rs/images/stories/01Aleksandar%20Djokic/kolinda.jpg

 14. Serbon says:

  Od kada je Rusija ojačala, i postala ono što je uvek bila, svetska sila na prvom mestu,kojoj sada ni NATO ne može da "priđe",osim praznim pretnjama i pi....m uz vetar oO, mnoge članice NATO,tj NACI pakta se "bune", tj znaju šta ih čeka ako se ruski "medved" razjari i ponovo stavi svoju zastavu u Berlinu, a možda i u Vašingtonu! Slava!

 15. Mićo says:

  Ajde ti alojzije pravi red među vašim pedofilnim kardinalima,Šta ti znaš o Rusiji. Stisni šupak da ti Natovac ne uglavi. Ponašate se herojski jer ste poubijali žene i decu i to sad slavite jer nemate šta dobroga da pripišete historiji. Slavite dan pada Vukovara u Srpske ruke, tko još slavi poraz, idi u tri lepe materine. Ima još vrba u Hrvatskoj. Bog prašta mi NE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *