ПОЧЕЛО ЈЕ! Кина забранила америчком разарачу да уплови у њене воде

ПОЧЕЛО ЈЕ! Кина забранила америчком разарачу да уплови у њене воде

28 августа 2019

Кина је одбацила захтев ратног брода америчке морнарице да у следећих неколико дана уплови у кинески лучки град Кингда, преноси Ројтерс.

Према речима америчког званичника одбране, ради се о разарачу који је улазак у луку планирао за недељу, 1. септембра.

Раније су амерички ратни бродови често пристаајали у кинеским водама, Последњи пут амерички разарач Бенфолд упловио је у луку Кингда 2016. Године.

KOMENTARI3 коментара

  1. теоретичар says:

    "Раније" су амерички ратни бродови често пристајали у кинеским водама...Смем да се кладим да нико овде није знао за војну сарадњу Кине и Америке...Хехехехе...Па како би им Кина скинула вео тајни? Најједноставније - кога не можеш победити, сњим се удружи...Бар привремено и Кина је ту одиграла утакмицу до краја како треба. Прво одбила да прима америчко смеће јер има свога данас а сада одбија да прима и непотребне америчке катамаране. Додуше, прво су им покупили невидљивог из буђановаца па онда остало. Све што треба, снимљено је. И подморнице. Када је Кина закупила амерички панамски канал, симболично власништво вештачке државе америке Панаме, амери се прошетају са неком нуклеарном подморницом на свечаности примопредаје канала Кинезима и обрадују свој ријалити народ како су средили Кину и њену радост претворили у жалост. А нису знали да их кинези једва дочекали и онако истурену и огољену подморницу снимили чак и изнутра. Тако то иде, јел. И ови амери су понекад наивни. Средила их Кина јуначки. Ако овако настави и успе да превуче светски капитал у Кину, као што се већ навелико догађа, Кина ће успешно завршити и другу петину глобалне пљачке Света. Ако вала, само нек није британија. Британија, Немачка и још пар наци држава из западне европе су већ чланови кинеске развојне банке. Нисам баш сигуран за Британију, али и ако није, хоће. Они имају родбинско-школске везе са Кином вековима а кинези имају мали синдром британика од британског опијума. Ни трепнули западни банкари нису а ушли су. Како то неки објашњавају - то је кинески ММФ, али међународни. Дакле, није амерички међународни него ММК-итај. Јоооој, ала креће нова пљачка. Зато су се западни олигарси и придружили у галопу. Е, а сада се чека и Банк оф америка па да се стартује. Саће Вучко да тражи мало пара од развојне банке Кине. Злу не требало а канда се примиче.

  2. M says:

    Iako su i Kinezi veliki prodavači magle,mislim da se taj još nije rodio tko će nadmudriti i pobijediti mozgove iz London Sitija i Njujorškog Wolstrita,a uglavnom istog porijekla!Pogotovo ne u bankarsko-novčanim mućkalicama!

  3. persida says:

    Kinezi priznaju dolar i trguju jos uvek u dolarima. Tacka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u