ПОЧЕЛО ЈЕ! Кина забранила америчком разарачу да уплови у њене воде

POČELO JE! Kina zabranila američkom razaraču da uplovi u njene vode

28 avgusta 2019

Kina je odbacila zahtev ratnog broda američke mornarice da u sledećih nekoliko dana uplovi u kineski lučki grad Kingda, prenosi Rojters.

Prema rečima američkog zvaničnika odbrane, radi se o razaraču koji je ulazak u luku planirao za nedelju, 1. septembra.

Ranije su američki ratni brodovi često pristaajali u kineskim vodama, Poslednji put američki razarač Benfold uplovio je u luku Kingda 2016. Godine.

KOMENTARI3 komentara

  1. teoretičar says:

    "Ranije" su američki ratni brodovi često pristajali u kineskim vodama...Smem da se kladim da niko ovde nije znao za vojnu saradnju Kine i Amerike...Hehehehe...Pa kako bi im Kina skinula veo tajni? Najjednostavnije - koga ne možeš pobediti, snjim se udruži...Bar privremeno i Kina je tu odigrala utakmicu do kraja kako treba. Prvo odbila da prima američko smeće jer ima svoga danas a sada odbija da prima i nepotrebne američke katamarane. Doduše, prvo su im pokupili nevidljivog iz buđanovaca pa onda ostalo. Sve što treba, snimljeno je. I podmornice. Kada je Kina zakupila američki panamski kanal, simbolično vlasništvo veštačke države amerike Paname, ameri se prošetaju sa nekom nuklearnom podmornicom na svečanosti primopredaje kanala Kinezima i obraduju svoj rijaliti narod kako su sredili Kinu i njenu radost pretvorili u žalost. A nisu znali da ih kinezi jedva dočekali i onako isturenu i ogoljenu podmornicu snimili čak i iznutra. Tako to ide, jel. I ovi ameri su ponekad naivni. Sredila ih Kina junački. Ako ovako nastavi i uspe da prevuče svetski kapital u Kinu, kao što se već naveliko događa, Kina će uspešno završiti i drugu petinu globalne pljačke Sveta. Ako vala, samo nek nije britanija. Britanija, Nemačka i još par naci država iz zapadne evrope su već članovi kineske razvojne banke. Nisam baš siguran za Britaniju, ali i ako nije, hoće. Oni imaju rodbinsko-školske veze sa Kinom vekovima a kinezi imaju mali sindrom britanika od britanskog opijuma. Ni trepnuli zapadni bankari nisu a ušli su. Kako to neki objašnjavaju - to je kineski MMF, ali međunarodni. Dakle, nije američki međunarodni nego MMK-itaj. Jooooj, ala kreće nova pljačka. Zato su se zapadni oligarsi i pridružili u galopu. E, a sada se čeka i Bank of amerika pa da se startuje. Saće Vučko da traži malo para od razvojne banke Kine. Zlu ne trebalo a kanda se primiče.

  2. M says:

    Iako su i Kinezi veliki prodavači magle,mislim da se taj još nije rodio tko će nadmudriti i pobijediti mozgove iz London Sitija i Njujorškog Wolstrita,a uglavnom istog porijekla!Pogotovo ne u bankarsko-novčanim mućkalicama!

  3. persida says:

    Kinezi priznaju dolar i trguju jos uvek u dolarima. Tacka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *