ПОЧЕЛО РАСПАРЧАВАЊЕ СРБИЈЕ – ВЛАДА СРБИЈЕ не предузима ништа! | INTERMAGAZIN

POČELO RASPARČAVANJE SRBIJE – VLADA SRBIJE ne preduzima ništa!

20 aprila 2017

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je danas da zvanična Tirana ima punu podršku za „ujedinjenje Albanije i Kosova“, ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa.

Musliju je u izjavi za agenciju Preševa Jon rekao da podržava ranije izjave albanskog premijera Edi Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o uniji Albanije i Kosova.

„Unija Albanije sa Kosovom bez Preševske doline, bez Medveđe, Bujanovca i Preševa, je besmislena. Sada je ključni trenutak da Albanija i Kosovo pokažu Srbiji da je to deo Albanije u koji ne treba dirati“, rekao je Musliju.

On je dodao da Rama i Tači imaju moralnu obavezu da u „ovo spajanje“ uključe, kako je rekao, i istočno Kosovo.

A, ako se to ne dogodi, Musliju smatra da će to biti „nacionalna izdaja“.

Musliju tvrdi da su Preševo, Medveđa i Bujanovac sastavni deo „države Kosovo“ od koje su „nasilno odvojeni“.

“ Zato smo vodili naš oslobodilački rat. Ovaj cilj postoji zapisan u srcima i duhu albanskog naroda. To je potvrđeno 1. i 2. marta 1992. godine i mi nemamo pravo da odustanemo od nečeg za šta su se žrtvovali pripadnici OVPBM“, rekao je Musliju.

Musliju kaže da je svestan da se to neće dopasti Srbiji, kao što joj se nije dopalo ni, kako je rekao, otcepljenje Kosova.

„Bez Niša, ovo nije “Velika Albanija“ i Srbija čak treba da nam bude zahvalna što Albanci traže ujedinjenje samo Albanije, Kosova i Preševske doline“, kazao je Musliju.

KOMENTARI3 komentara

  1. Sančo Pansa says:

    Sve ovo su gluposti i maštanja dezorijentisanih Šiptara, ostavljenih od svojih mentora koji su ih opljačkali do zadnje pare i sada ih spremaju za hapšenje i dovođenje umjerenih. Zato oni traže mnogo s ciljem da dobiju KiM, a nikako ga ne mogu dobiti osim po Rez:1244SBUN, a to je jaka Autonomija,ali porez će plaćati Beogradu i sva teritorija će ostati kao i oduvjek srpska!!!

  2. Trifun says:

    He,he...napokon su propjevali. Nakon izrecenog javno jedino sto preostane je konacan obracun sa svim nasim neprijateljima na nasim teritorijama.

  3. dusko says:

    A VLAST DRZI CVECE U RUCI, MIR , MIRE MIR NIKO NIJE KRIV !!! SVI SU UCENJENI OD ZAPADA I NE SMEJU NISTA DA KAZE !!! NAJVAZNIJI JE MARATON U BEOGRAU, JER TO JE DOGADJAJ GODINE U SRBIJI, I ZABORAVIO SAM GEJ PARADA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *