ПОЧЕО ЖЕСТОК СУКОБ: Израелски тенкови кренули на Газу

ПОЧЕО ЖЕСТОК СУКОБ: Израелски тенкови кренули на Газу

26 марта 2019

Израелске одбрамбене снаге распоредиле су додане снаге на границу са Газом, како се види са снимка из области јужно од Ашкелона.

Концентрисање снага уследило је након што се повећала напетост између израелских снага и милитаната у Гази након што је у понедељак ујутро Хамас наводно испалио ракету која је погодила кућу у Мишмерету, граду удаљеном 30 километара северно од Тел Авива.

Као одговор на напад, Израел је покренуо операцију напада на Хамас у Гази, после чега је у понедељак увече десетак ракета испаљено са севера Газе према Израелу.

(Спутњик)

KOMENTARI3 коментара

  1. SENAD says:

    NIŠTA,OD,TOGA,PRIKAZ,SILE................NAPINANJE:MIŠIĆA:..........

  2. samostalan says:

    Otimaju i pale, a ceo svet cuti.

  3. Budi Bog s nama says:

    Na žalost - da, naleteće oni na još jedan konačni holokaust jer im sadašnje ratovanje i osvajanje nije odobrio Bog, koji je Bog mira, koji im je dao pomazanika Jehošua Mešijaha - Isusa zvanog Hristos da ih uvede u mir sa Ocem nebeskim, ali oni su goli noževe i žele rat, ko mačem ubija valja da od mača i strada govori ta Biblija koju oni ignorišu a najpre je njima i dana. Umesto da uživaju u miru i blagodati koja je u prihvatanju Gospoda i Spasitelja našeg Isusa Hrista, oni kao primitivni divljaci gledaju na štetu i žalost drugih sebi da osvajaju teritorije? U Starom Zavetu Bog im jeste dao zemlju Hanaan i teritoriju neznabožaca, ali od pojave Hrista dolazi mir i blagodat na sve narode koji poveruju, a ovi Izraelski Jevreji najpre Njega nisu prihvatili i delima svojim odriču se da čine volju Božiju, dakle mogu samo da očekuju strašni sud Božiji kada se već tako grade mudrima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u